GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Vodolija

VODOLIJA

POSAO:  krajem februara 2024, možete se vratiti “na početak” kada su poslovni planovi u pitanju. Planiraćete nove, poslovne poduhvate i ciniće Vam se kao da situacija izmiče u poslednjem momentu. Krajem maja ostvarićete poslovne zamisli uz pomoć prijatelja. Mnogi će pronaci konacno željeni posao, a ostali, će do kraja leta 2024, napredovati na već postojećoj poslovnoj poziciji. Novac dolazi, a njegova sklonost ka trosenju je velika! Maj može ukazati na neplanirani trošak i prolazne sukobe sa pretpostavljenima, dok će septembar I oktobar doneti konacnu stabilizaciju i dugo očekivani novac. Krajem godine osetićete se superiornije u odnosu na kolege i napredovaćete čak više i nego što bi hteli.  Kraj godine će oslikati miran i produktivan finansijski balans.
LJUBAV: početak 2024.godine, mnogim osobama rodjenim u prvoj dekadi Vodolije, moze vratiti stare sukobe sa postojecim partnerom. Januar i februar su vise nego napeti. Budite u ovom periodu tolerantni. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu razmisljati ili se pak vraćati na osobu iz proslosti, i tako samo iskomlikovati predstojeći početak godine. Tokom marta situacija se i za jedne i za druge u mnogom stabilizuje. Sredinom jula i u prvoj polovini avgusta mogući su prekidi starih veza ili njihovo uobličenje i konkretizacija. Leto je vreme raspleta za vas. Mnogi usamljeni rodjeni u ovom znaku, sredinom jula, mogu upoznati srodnu dušu na putu. Budite na oprezu! Ipak je ovo godina materijalnog i profesionalnog napretka. Ne donosite još uvek važne odluku na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: na biološkom planu, može ove godine biti prilično dobrog zdravlja. Ipak, obratite pažnju na ishranu i nervozu koja je prisutna tokom maja i oktobra. Posledica nemira i nepravilne ishrane moze biti za vas hipertenzija i problem sa varenjem. Mladji pripadnici ovog znaka moraju obratiti pažnju na krvnu sliku i ukoliko planiraju dijetu već duže vreme posavetovati se sa nutricionistom! Nista sami.

Piše: Jovana Bogoslovov