Zlatni – reiki

Zlatni Reiki

Zlatni Reiki su otkrili i razvili Ole i Marijana Gabrielsen. Zlatni Reiki funkcionise na svim nivoima postojanja i upravo jeste jedna jaka transformisajuća energija koja ima snažan uticaj. Emitovanje energije je toliko snažno da može da transformiše sve emocinalne probleme koje čovek nosi. Zlatna svetlost je zapravo alat koji pomaže čoveku  da oseti i da se sjedini sa svojom Božanskom prirodom, kao i da se u bilo kojoj kriznoj situaciji uzdigne iznad iste.

Kada se emocije niskih vibracija kao što su ljutnja, bes, stid, zavist i tako dalje, nadju u dodiru sa tehnikom Zlatni Reiki, proces tranformacije počinje i osoba se zapravo izdigne iznad ovih emocija i podiže na frekvenciju univerzalne životne energije. Samim tim se niske vibracije transformišu u ljubav, sreću, radost, brigu o sebi i drugima i tako dalje, odnosno na više vibracije.

Uslovi za obuku ili praktikovanje tretmana:

Ranije su postojali uslovi, poput Usui Reikija I kao i Kundalini Reikija, međutim to više nije praksa. Uslov ne postoji. Takođe, neki osetni proces čišćenja  kao kod Usui Reikija ne postoji, jer je sama tehnika nešto što preoblikuje i preobražava procese.

Kome je namenjen Zlatni Reiki:

Apsolutno svima koji žele da poboljšaju kvalitet svog života i na fizičkom i na psihičkom planu. Namenjen je osobama koje praktikuju jogu i meditaciju.

Benefiti Zlatnog Reikija:

  • Pomaže u isceljenju našeg fizičkog tela
  • Možemo energetizovati vodu
  • Zlatni reiki fenomenalno puni kristale
  • Transformiše niske vibracije
  • Podiže našu ličnu vibraciju
  • Podiže vibraciju prostora, kako životnog tako i poslovnog