GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Jarac

POSAO: Strmoglava iznenađenja i preokreti pred sam kraj 2023 godine. Ulazite u Novu godinu pomalo bojažljivo šta će biti sa Vašom pozicijom, da li ćete ispuniti zadatke i odgovornost kako treba. Sam start donosi uspešne saradnje i dogovore sa dobro poznatim licima. Možda će vam na trenutak delovati da previše preuzimate a da su primanja ista. Strpite se sa zaključcima. Ono što pokrenete početkom godine biće stabilno i dobro. Takođe, izbegavajte saradnju sa osobama iz porodice, udruživanje tog tipa jer ćete dobiti više štete nego dobiti. Što se tiče proleća, već krajem marta imate pomaka i kroz rezultate i finansijski. Uspeh nakon prepreka unazad postoji. Jupiter je sve do 25.maja u znaku Bika, samim tim podržava status i poziciju. Nakon toga, od kraja maja i početkom juna, budite obazrivi. Nemojte računati na povišicu, podršku i neke veće projekte. Duga polovina godine je rezervisana da se odradi sve ono što se zacrtalo u prvoj polovini. Malo nepovoljniji period sledi od kraja avgusta i ceo septembar. Osećaćete se nedovoljno uvaženo za svoj trud i rad unazad. Potrudite se da ne reagujete. Kraj godine je u sličnom ambijentu, osećaćete natezanje i prilagođavanje. A zatim ponovo nazadovanje…imaćete utisak da ste se vratili na sam početak godine, a i da je sa distance početak ipak zapravo bio dobar. Planovi i ciljevi koji se dobro postave u samom startu 2024 imaće tendencu da zažive na duže staze. Budite strpljivi, a ako i jedan znak jeste istrajan u poslovnim namerama to ste upravo vi Jarčevi!

LJUBAV: Zauzeti Jarčevi će u ovoj godini svoju vezu dovesti na viši nivo, korak unapred je ono što želite sa voljenom osobom, bez obzira u kojoj vrsti odnosa da se nalazite (brak, veza). Osobe rođene u prvoj dekadi Jarca će odlučiti da se oprobaju u roditeljstvu. Slobodni Jarčevi, oba pola, mogu da očekuju ljubav na samom početku godine. Osobe iz drugog grada, sa razlikom u godinama, osobe prema kojima postoji neka vrsta prepreke, se upravo pojavljuju u prvim mesecima.  Ono što je interesantno jeste da će se događati serija situacija da se odnos ispravi, onda kada vi budete mislili da je sve izgubljeno. Taj ambijent očekujte u aprilu. Tokom leta bićete raspoloženi i prepuni dobre volje za porodicu i prijatelje. Iskoristite povoljne aspekte putovanja i malo rasterećenijeg leta konačno. U poslednjem kvartalu, od septembra postoji sitno zahlađenje kroz odnos, natezanje u vremenu sa partnerom, navikama, viđanju i slično. Generalno godinama za ljubav nije previše turbulentna.

ZDRAVLJE: Recidiv, problemi od ranije. Ono što vas je mučilo tokom 2019 i 2018 sada takođe može ponovo da se vrati kao aspekt. Kontrolišite vid i očni pritisak u prvim zimskim mesecima. Ono što je pozitivno, je da se snaga vraća na proleće i da stvari idu normalnim redom. Zdravlje tokom lenjeg perioda stabilno. Krajem godine problemi krz kičmu, zglobove, upalu mišića. Povedite računa o unosu magnezijuma i kalcijuma.

Piše: Marina Vukojičić