GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Strelac

STRELAC

POSAO: tokom 2024.godine, naglasak je na izražavanje poslovnih ideja, i razumevanju sopstvene ličnosti kroz odabranu profesiju. Tokom aprila može biti kraćih putovanja ili jednostavno možete dobiti POSAO koji zahteva svakodnevno putovanje. Sredinom jula budite pažljivi sa ugovorima i nista ne potpisujte pre nego što isti dokument pročitate bar pet puta. Kraj jula donosi značajniji pad poslovne inicijative i lomove na poslovnom planu. Kao da će spoljni faktori uticati na vasu profesionalnu orjentaciju. Dolaze teška vremena, pa budite spremni. Pažljivo raspolažite novcem. Jesen donosi ograničenja i poslovnu stagnaciju. Budite pažljivi sa kreditima i nipošto ne ulazite u iste. Ukoliko već neko vreme radite na istom radnom mestu, moguća su ograničenja napredovanja.

LJUBAV: ukoliko ste mladji pripadnik ovog znaka, naredna godina vas moze staviti praktično pred svršen čin. Preuzimanje odgovornosti na emotivnom planu i osećaj težine u partnerstvu definitivno će karakterisati veći deo godine. Budite tolerantniji. Spoljne prepreke i problemi mogu vas čak tokom leta na trenutak odvojiti od partnera. Ukoliko ste u braku, vreme sumiranja prethodnog zajednickog života se bliži. Osećaj opterećenja i teškoće u komunikaciji sa partneru, nateraće vas da početkom godine razmislite šta dalje želite od postojeće zajednice. Pojedini pripadnici ovog znaka poželeće da sve krenu iz početka kada je emotivni život u pitanju. Sa ili bez postojećeg partnera! Koliko god da vam se nakupila potreba za slobodom i rešenost da istrajete u odlukama do kraja, ovo nije godina u kojoj trebate da pravite “kardinalne rezove”.
ZDRAVLJE: tokom 2024.godine, stariji pripadnici znaka Strelca, mogu osetiti probleme sa hipertenzijom, tahikardijom ili reumatskim tegobama. Mladji pripadnici ovog znaka moraju pripaziti na donje ekstrimitete, naročito stopala i prste nogu. I jedni i drugi trebaju piti sto više tečnosti i truditi se da sa što manje stresa provedu predstojeću godinu.

Piše: Jovana Bogoslovov