Direktan Jupiter u znaku Blizanaca

Direktan Jupiter u znaku Blizanaca

26.05. -10.09.2024

Jupiter svoj domicil ima u znaku Strelca i u znaku Riba, a svoj izgon nalazi u znaku Blizanaca i u znaku Device. Šta predstavlja egzil? Planeta u egzilu se oseća kao da je „isterana iz svoje kuće“. Objasniću to ovako: dok Jupiter u znaku Strelca voli širinu, filozofiju, definicije i uranjanje u srž stvari, u opozitnom znaku Blizanaca preferira brže promene, instant informacije. Jupiter u znaku Blizanaca će preskakati teorijsko znanje i značaju pridavati onome što je praktično i momentalno primenljivo.  Iako se planeta u izgonu može osećati malo izazovnijom, to nije nužno loša stvar. Razlika je u kvalitetu rezultata koje dobijamo.

Jupiter je planeta koja vlada moralom, širenjem, ekspanzijom, pismenim i obrazovanim ljudima, on je najveći benefik u celom zodijaku. Kada je planeta DIREKTNA ona pokazuje svoj progres spolja. Direktan Jupiter je PODRŠKA koju smo očekivali kroz određenu oblast, u odnosu na to gde nam se nalazi znak Blizanaca natalnoj karti. Upravo u toj oblasti u narednom periodu treba imati u vidu da će se stvari ubrzati i konačno pokrenuti! Do 09.07. je nešto osnažen kroz prvi dekan Blizanaca, tako da svi rođeni u prvoj dekadi vazdušnih znakova imaju takođe nešto jaču podršku.

Naredni period je vreme cvetanja poslova koji su vezani za saobraćaj, automobile, novinarstvo, informacije, zatim sve poslove koji su vezani za govor i komunikaciju. Takođe, oblasti koje su vezane za edukacije,pisanje, kurseve, decu i obrazovanje doživljavaju značajnu ekspanziju.

Jupiter u znaku Blizanaca daje dečiji optimizam. Recimo deca kada očekuju nešto, očekuju momentalnu radost, nezavisno od toga koliko će trajati i da li je to dobro . Takvi će biti i  odnosi do 17.juna jer ćemo tu imati i tranzitnu Veneru u istom znaku. Flert, duga dopisivanja, radoznalost, šarm… scena za naredni period.  Jer one sa Suncem, Mesecom i Venerom u znaku Blizanaca u natalu, nikada ne treba da opterećujte nekim suvoparnim razgovorima, stvari moraju da teku i mora da postoji intelektualna razmena.

Jedan citat će najbolje objasniti predstojeći period i početak leta:

“Teško je, odrasle osobe gotovo nikad ništa ne razumeju same, a decu stvarno zamara da im uvek iz početka objašnjavaju” -Mali princ, Antoan de Sent Egziperi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *