Mars konjunkcija Severni mesečev čvor

Mars konjunkcija Severni mesečev čvor

Tranzitni Mars u narednim danima obrazuje savez (konjunkciju) sa severnim mesečevim čvorom u znaku Ovna 13°. U znaku Ovna takodje imamo i Hiron.

⬇️ Šta ovo predstavlja?⬇️

Sledi vrlo intenzivan period u kome za sekund mogu preovladati IMPULSI. Racio, strpljenje i odmerenost u narednim danima neće biti jača strana. Pojačana je frekvencija besa, ljutnje i momenta da „pošto poto“ isteramo osećaj nepravde do kraja.
📍Ovan je brz, kardinalan, muški, vatreni znak, najmanje taktičan od celog zodijaka. E sada, definitivno će većini, sa naglašenim znakom Ovna u natalu biti nešto izazovniji dani. Svaki put u tranzitu, kada se Mars i Rahu sretnu u istom znaku na 2 do 2.5 godine mi imamo jednu vrstu MENTALNOG NASILJA na delu. Opsesivne misli, nagon u razmišljanju da se nešto MORA uraditi, podstrekivanje fizičkih obračuna i sve tome slično.
Sada u znaku Marsove kuće, sve ovo je još intenzivnije jer je potreba Severnog mesečevog čvora da dovede stvari na VIŠI NIVO do usijanja.

🔴Fixna zvezda Alderamin 12°46 (al-dhirā‘ al-yamīn) simbolizuje tradicionalno „desnu ruku kralja“, pa možemo dodatno zaključiti da će i određene militarne pozicije biti snažno uzburkane kao i pozicije onih koji su glavni izvršioci reči vladara jedne zemlje.
‼️Profesije vezane za uniformu (bilo koju), zatim gradnju i građevinu, boks, sport i pomoćne trenere u sportu, su takođe pod nešto jačim aspektom tenzije u narednim danima.

Savetuje se i izbegavanje svakog vida veće ili manje intervencije na glavi.
Dakle, da zakljucimo čuvenom Platonovom izrekom koja glasi: „Pobednik je onaj, koji je pobedio sebe“

⚡ Kopiranje, korišćenje teksta ili delova teksta bez navoda autora je zabranjeno ⚡

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *