GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Škorpija

ŠKORPIJA

POSAO: Godinu planirate da započnete u nešto sporijem ritmu nego inače. Malo teže će vam to poći za rukom jer će se većinski svi saradnici ili poslovni partneri oslanjati na vas u ključnim situacijama. Period posebnog opreza za finansijske izdatke sledi krajem februara. Takođe, nije trenutak za prekide i nagle odlaske sa radnog mesta. Suzdržite se ukoliko međuljudski odnosi budu škripali početkom proleća i sačekajte da tenzija prođe. Vreme promena, koje su opet vezane za promene u sklopu postojećeg posla možete očekivati krajem aprila. Ono što možemo izdvojiti kao period posebnog opreza, revolta, sukoba, nesporazuma jeste od sredine juna do sredine avgusta. Ukoliko razmatrate otpočinjanje sopstvenog biznisa, ovo nije godina za to. Uložićete previše sredstava i truda. Sam kraj godine će se ticati novih planova i okretanja novog lista, koji objektivno može biti sproveden 2025. Srećno!

LJUBAV: poprilično dramatičan i turbulentan završetak prethodne godine. Trebalo bi da ste u januar zakoračili sa raščišćenim računa ka prošlosti ili su vam makar stvari jasnije po pitanju odnosa u kome ste bili. Februar i mart – trebali biste da se klonite zauzetih osoba, veza na daljinu, platonisanja jer možete dijametralno bolje videti jedan odnos u odnosu na to kakav on zapravo i jeste. Slobodne Škorpije mogu očekivati upoznavanje sa novim ljudi a kroz mesta zabave, restorane, kafiće itd u aprilu mesecu. Početak leta donosi ponovo neku vrstu osame, aktivnosti i odmor planirate kao da ste singl, potrebno vam je da napunite baterije pa ko želi dobrodošao je da se pridruži. Septembar i oktobar donose prividnu emotivnu stabilizaciju i ponovna iskušenja početkom naredne godine.

ZDRAVLJE: osetljiv nervni sistem, razdražljivost, nesanica, loš bioritam. Probajte da budete redovniji po pitanju ishrane i navika generalno. Za one, koji planiraju redukcije kroz detox, april i maj su odlični za to. Početkom jeseni pripazite na sitne povrede u brzini kao i na upale mokraćnih kanala.

Piše: Marina Vukojičić