GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Vaga

VAGA

POSAO: konačno nakon nekoliko godina drama i stresova na poslovnom planu, naredna godina donosi pravo olakšanje. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, 2024.godina donosi velika olakšanja i korenite promene u vašem profesionalnom životu – što sam početak godine neće pokazati.
Do sredine februara može se činiti da sve što ste trpeli od kraja 2017.godine kulminira i da se odnosi sa nadređenima ili planovima oko posla urušavaju do tačne sa koje nema nazad. Bićete finansijski “u potpunosti sravnjeni sa zemljom”. Moguće je da vas u ovom periodu pritisnu I neki zaostali dugovi ili obaveze. Medjutim, vaša poslovna situacija, ali I finansije se ozbiljno menjaju od druge polovine februara kada prijatelji ili neočekivane ponude unose veliki zaokret na poslovnom planu – odličan zaokret. Produkte ovog zaokreta ćete najviše osetiti krajem jula.
Ukoliko planirate da prodajete ili kupujete nepokretnosti – septembar i oktobar su odlični periodi.
U ovom, jesenjem periodu, ipak pripazite na odnose sa nadredjenima ili ukućanima, jer će netaktičnost I takmičarki duh koji budete ispoljavali na poziciji postati uzrok konflikta u privatnom životu.

LJUBAV: tokom naredne godine mnoge Vage će poželeti da iz korena promene svoj privatni život. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnijoj vezi, zauzetost poslovnim promenama može staviti u drugi plan vaš ljubavni život. Jednostavno, imaćete osećaj da je vaših pet minuta konačno došlo, a partner se može činiti kao prepreka ili uzaludan “utrošak energije” sa konstantnim vraćanjima na stvari iz prošlosti. Upravo jun ili oktobar mogu predstaviti I najkritičniji period za odnose koji odavno ne štimaju.
Ukoliko ste usamljeni ferbuar I mart vam donose poznanstva koja mogu postati daleko fatalnija nego što očekujete.

ZDRAVLJE: tokom naredne godine pripazite na sve zaostale problem sa kostima kičmom ili zubima. Stariji pripadnici bi trebalo da pripaze na kardiovaskularni sistem I cirkulaciju.

 

 

Piše: Jovana Bogoslovov