GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Devica

DEVICA

POSAO: Pitate se da li neka godina može biti gora od prethodne. Većina Devica je uvela određene promene kroz posao tokom 2023, a ovaj početak godine će doneti rezultat te odluke. Naoružajte se strpljenjem, jer sam start godine donosi seriju nesporazuma, koji će se polako ispraviti u drugoj polovini januara. Odnosi sa kolegama i saradnja sa kolegama su dobro poštavljeni od početka januara do sredine februara. Serija olakšavajućih okolnosti od strane podrške drugih ljudi, stoji u prvom kvartalu. Izbegavajte nove dogovore u aprilu, kao i da činite usluge bez odgovarajuće nadoknade. Od kraja maja do početka jula Vas očekuje fenomenalan perod za posao, koju god ideju da iznesete ili koji god projekat da započnete sa lakoćom ćete postići željeni rezultat, obavezno iskoristite taj period ali izbegavajte ulaganja i traženje povišiće. Sredinom jula i početkom avgusta izbegavajte prekomerne troškove i povedite računa o finansijama. Takođe ne pozajmljujte novac bliskim ljudima. Sredina avgusta i početak septembra nisu sjajni za odvijanje posla a i generalno po finansije. Pred sam kraj godine ćete osećati da ste odmakli nekoliko stepenika, ali da još uvek posao nije pozicioniran onako kako želite. U narednu godinu ulazite finansijski stabilni ali i spremni da sačekate svojih 5 minuta za sledeći korak.

LJUBAV: Imate osećaj da ste na ovom polju izuzetno blokirani. Bilo da ste sami ili u nekoj vrsti odnosa. Početkom godine ćete delovati otvoreno, spremno za nova poznanstva, ali ipak..nešto će vas konstantno vraćati na staro. Oni koji su u braku, stabilnim vezama, nailaze na gomilu izazova početkom proleća. Nesporazumi, različiti prioriteti, drugačija interesovanja, nemogućnost dogovora…sve izlazi na svetlost dana i imate test izdržljivosti veze. Nešto bolji period – poletnosti, elana, zdrave komunikacije sledi od kraja juna i trajaće otprilike do početka avgusta. Opet, jesen donosi nestabilnosti i osećaj da je par dana sve u savršenom redu, a narednih par dana nista nije u redu. Krajem ove godine definitivno ćete od odnosa tražiti apsolutnu pripadnost, gde se u startu zna ko je na kakvoj poziciji i sa kakvim tretmanom. Nećete sebi dozvoljavati imprivzacije bilo koje vrste.

 

ZDRAVLJE: Sezonski virusi, upale i groznice od pet dana je ono što će pratiti zdravstveno pitanje početkom proleća. Krajem aprila su naglašene alergijske reakcije naročito respiratnog tipa.Tokom leta mirno, naglašen je aspekt druženja s prijateljima pa se potrudite da slobodno vreme provedete u prirodi. Sam kraj godine vrlo stabilan za pitanje zdravlja, najverovatnije zbog prethodno okrenutog „novog lista“ kroz navike.

Piše: Marina Vukojičić