GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Lav

LAV

POSAO: Zaostali dugovi koji će se plaćati početkom godine, mogu vas opteretiti preko mere. Ipak, tokom predstojeće godine možete očikivati znatno olakšanje u odnosu na prethodne godine. Povoljne okolnosti koje se tiču finansija i rada, naročito ako se bavite nekom vršta hobija ili delatnošću za koju niste primarno obrazovani, obeležiće pre svega proleće. Ukoliko ste nezaposleni, već od maja računajte na ozbiljnu ponudu koja dolazi kroz strance ili strane kompanije. Tokom avgusta neminovni su veliki troškovi oko stana ili troškovi na porodicu. Ako pokušavate da prodate neku nepokretnost, septembar je pravi mesec. Od oktobra se konačno vraćate na stare sigurne tokove, pa ćete godinu završiti daleko bolje od ostalih.

LJUBAV: Partnera još uvek suviše idealizujete i nikako da se pomerite sa starih kontakata. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, premoreni ste i želite nešto ozbiljno da promenite. Upravo u tome i leži tračak eksploziva koji će se zapaliti od aprila. Ukoliko ste usamljeni, ukoliko ste zauzeti, od aprila kreće veoma dinamičan period za vas koji će kulminirati u avgustu. Osoba sa puta ili mladji stranac ulaze u vaš život. Budite spremni. Moraćete da se vratite na sam početak kada je ljubav u pitanju, i popraviti sve eventualne greške koju se nastale krajem prošle godine. Kraj godine obećava daleko više uzbudjenja nego što možete da pretpostavite.

ZDRAVLJE: početkom godine obratite pažnju na uro genitalni trakt i donji deo kičme. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, dugogodišnji kardiovaskularni problemi mogu se sada razviti u hronično stanje i opasnost od hipertenzije, pa u najgorem slučaju i srčanih udara će biti pojačana od kraja leta.

 

Piše: Jovana Bogoslovov