GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Rak

RAK

POSAO: sam početak godine će biti nešto napetiji u odnosu na završetak prethodne. Generalno cela godina je dobra za dugoročne planove i poslovnu stabilizaciju. Moguće je da ćete staru saradnju uspostaviti na nov način. Od kraja marta i ceo april, sledi dosta povoljan finansijski period. Možete očekivati pomoć i podršku od strane prijatelja ili poznanika, vezano za napredovanje ili promenu radnog mešta. Početak leta je nešto izazovniji po pitanju finansija ali možete očekivati stabilizaciju od jula meseca. Pogodna je godina za investicije, ulaganje u nekretninu i ostale nepokretnosti. Za one koji imaju sopstveni biznis trebalo bi reći da će se posao razvijati u sklopu postojećih okvira i da bi trebalo izbeći nove saradnje. Ovo je godina snažnih temelja koji će potrajati u vremenu. Pripazite na finansije i odnose sa nadredjenima pred kraj 2024.

LJUBAV: Bićete u iskušenju ka bivšim ljubavima početkom godine. Međutim, moguća su razočaranja ako je u pitanju „vraćanje na staro“. Bićete povučeni tuđim obećanjima i vrlo verovatno razočarani u ista. Početkom proleća za slobodne Rakove stoji znatno osveženje. Poznanstva putem društvenih mreža, zatim putem prijatelja, kroz slavlja, rođendane, proslave… U globalu do početka leta ćete ulagati maksimalne napore da jedan odnos održite. Ukoliko osetite da se trudite u nedogled bez povratnih rezultata moguće je da ćete se potpuno okrenuti sebi i celo leto prepustiti zabavi.  Tokom jeseni idu ponovo nešto olakšavajući aspekti koji bi trebalo da budu poslednji test pred zimu. Da li veza u kojoj ste valja ili ne…

ZDRAVLJE: u prvoj polovini godine kontorlišite limfni sistem, zbog mogućih zadržavanja vode i viška tečnosti. Dalje, tokom letnjeg perioda povedite računa o abdomenu i želudcu. U decembru je moguće vraćanje nekog problema od ranije. Generalno stomak i sistem organa za varenje mogu biti problem.

 

 

 

 

 

Piše: Marina Vukojičić