GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Blizanci

BLIZANCI

POSAO: početkom godine tranzitni Mars, prirodni vladar vase šeste kuće, ulazi u znak Jarca i aktivira vaše osmo polje te unosi problem u svakodnevnici, pa zaposleni Blizanci mogu poželite da naprave potpuni zaokret u dosadašnjim aktivnostima I započnu samostalni posao ili bar budu daleko nezavisniji u sadašnjoj poziciji. Krajem februara ćete imati odličnu ponudu od prijatelja koju treba iskoristiti – bilo da ona zahteva putovanje I promenu prebivalista, bilo da zahteva rad sa strancima. Ipak, pripazite na ishitrene odluke tokom aprila.
Ukoliko ste u nekoj vrsti nesigurno poslovne pozicije – bilo da ste na nekoj vrsti privremenih ugovora ili da živite od sezonskih poslova, praktično sve do kraja maja možete imati obećanja o promeni ili napredovanju na radu, koja će se na kraju od juna i realizovati.
Možda ćete preuzeti na sebe i neki veći projekat koji nećete moći da odradite do kraja pa će to prouzrokovati konflikte sa nadredjenima. Od kraja juna bićete u daleko boljoj situaciji pa očekujte da tada rešite veliki deo kako poslovnih, tako i finansijskih problema.

Ukoliko ste nezaposleni, ova godina je daleko bolja za privremene poslove. Iako ćete čitave godine čekati neka konačna razrešenja I imati osećaj da cupkate – uopšte nećete biti u lošoj situaciji koliko će se činiti početkom godine.
LJUBAV: ovo je godina izazova za vas. Tokom marta 2024.godine mnogi Blizanci koji su skoro izašli iz duže veze ili rešili da obnove neku davnu ljubavnu priču, shvatiće da je vreme da naprave ljubavni predah I odlože sva “pitanja srca” do kraja leta. Ukoliko ste usamljeni baš od jula u život vam može ući osoba koja živi daleko od vas ili osoba koja je na neki način zauzeta. Budite na oprezu.
Mnogi usamljeni Blizanci će tokom zadnjih tri meseca 2024. godine, sresti osobu koja će privući njihovu pažnju. Nova ljubav se može razviti u drugačijem kulturnom okruženju ili jednostavno je možete ostvariti na zimovanju. Razvedeni Blizanci koji pokušavaju da zasnuju novi brak ili zajednički život imaju šansu tokom novembra da odaberu pravu osobu za sebe i da to ovog puta potraje.

ZDRAVLJE: mnogi rođeni u znaku Blizanaca, tokom 2024. mogu osetiti probleme sa kičmom i skeletnim sistemom. Sve sto ste zaboravili ili niste imali kada da uradite po pitanju kičme ili zuba tokom prošle godine, dok je Saturn “napadao” vaš znak iz prve decade znaka Riba, ove godine ćete uraditi.

Piše: Jovana Bogoslovov