GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Ribe

RIBE

POSAO: Mnoštvo planova ste napravili krajem 2023, neke od njih i započeli, a period od druge polovine januara će takođe biti važan da realizaciju ideja i planova. Mnogo saradnja stoji otvoreno ka inostranstvu početkom proleća i dugoročni dogovori du zaista izvodljivi. Za one, koji planiraju promenu radnog mesta takođe stoji izazovan period u aprilu, jer će velika količina pritiska biti upravo na vama. Ukoliko odlazite sa radnog mesta na proleće uradite to mirno i tiho, bez podizanja prašine. Krajem maja stoji mini natezanje kroz finansije i troškove. Poletak leta je isto stabilan kada govorimo o poslu. Aspekti su povoljni za sve poslove koji se tiču prodaje, trgovine, uvoza, izvoza i saradnje sa prekookeanskim zemljama. Za one koji planiraju da traže povišicu ili bolje uslove, savetuje se da to urade početkom jula. Jesen nije pogodna za to. Početkom septembra naglašen je aspekt sukoba mišljenja i stavova sa nadređenima. Pripazite. Kraj godine je nešto mirniji, rezimirate sve unazad i pravite iznova nove planove u sklopu postojećeg posla.

LJUBAV: Mnogi pripadnici ovog znaka će na samom startu godine biti rastrzani između dva kandidata. Jedna osoba je vezana za prošlost, a druga je neko potpuno nov ko i nije baš potpuno po vašim merilima i ukusu. Koga god da odaberete, nailazite na novi izazov u periodu oko vašeg rodjendana gde ćete imati potrebu da se oslobodite svega što vam nije u potpunosti po meri. Krajem marta imamo koncentraciju aspekata, za ulazak u potpuno novu priču, gde nije moguće da sve krene u startu glatko zbog obostranih obaveza. Ovaj period generalno jeste harmoničan za emotivno pitanje. Početak leta i sredina leta takođe. Većinu stvari ste definisali šta želite i od partnera i od lične satisfakcije kroz odnos. Ne želite više da bilo šta trpite kroz odnose i jasno ste postavili granice ovog leta. Poslednja četiri meseca u ovoj godini će generalno više biti radna. U decembru su naglašeni aspekti romantičnog putovanja, smirivanja strasti unazad i pravljenja planova za budućnost. Srećno!

ZDRAVLJE: početkom godine stoji okretanje zdravijem načinu života. Naglašeni su aspekti oslobađanja od poroka, bilo koje vrste u prva tri meseca. Štetne navike, cigarete, alkohol, neredovna ishrana to je stavka na kojoj ćete poraditi. Postoji mogućnost zadržavanja vode u stopalima i problem sa cirkulacijom tokom leta. Obratite pažnju. Septembar i oktobar oscilacija kroz imunitet insklonost ka sitnim upalama i groznicama.

Piše: Marina Vukojičić