Tranzitni Mars u znaku Jarca

Tranzitni Mars u znaku Jarca

04.01. – 13.02. 2024

Vreme je za pokret

Mars simbolizuje našu snagu, inicijativu i poziciju gde je usmerena naša aktivnost. Naredni period će obeležiti buđenje iz zimskog sna. Pogledajte u kojoj natalnoj kući se nalazi znak Jarca za početak, da centralizujete gde do 13.februara imate najviše aktivnosti i koji segment se pokreće.

Mars je u znaku svoje egzaltacije ovde, što bi dalo najjači intenzitet ispoljavanja snage. Pluton jeste u znaku Jarca, ali ovaj put neće doći do pune konjunkcije kao svih prethodnih godina do 2007 unazad. Zapravo najveća opasnost tokom ovog tranzita leži u ulaganju enormne siline u jednom pravcu ili na jednu temu. Svako zaletanje vodi ka padu. Isključivost i netolerancija ka sitnicama mogu prestavljati isto pretnje.

Zemljani znakovi: Jarac, Bik, Devica

Ovo je posebno važan period za rođene u znaku Jarca, kako bi konačno imali pomeranje u svojoj poziciji i raščišćavanje starih obrazaca. Sunce je uveliko u znaku Jarca, jasan cilj postoji, namere su kristalne a sada dolazi na red i DELO! Do 13.01.formiraće sekstil ka Saturnu u Ribama i trigon ka Jupiteru u Biku. Dugoročni planovi,ulaganja i poslovni potezi preko prijatelja i poznanika su sada na redu. Ovo važi i za rođene u znaku Bika i Device. Dodatno bi Bikovi trebalo da obrate pažnju da izbegnu „kombinacije“,  elektronski novac i sl. Device imaju i dalje kočenje od ljudi preko puta njih, partnera i poslovnih i privatnih.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija, Ribe

Dalje, za Rakove je ovo period izazova, dinamike, rušenja određenih obrazaca ili metoda rada.Savet je da se ni od čega ne odustaje naglo, jer nakon izazova sledi stabilizacija i čist teren. SVE NA ŠTA NE ODREAGUJETE SADA, postaje vaša prednost kasnije!

Škorpije mogu očekivati manji uspeh, kroz komunikaciju sa bližnjima unazad. Dosta toga se guralo pod tepih, sada je period čišćenja starih navika. Očekujte i potencijalne napretke i pohvale na poslu, ali bez značajne korekcije u primanjima.

Ribe se posle dužeg vremena mogu osećati slobodno i rasterećeno, puni entuzijazma i planova sa prijateljima ili kroz grupne saradnje sa poznanicima. Odlčan period za vraćanje na sve sportske aktivnosti, aerobik, yoga, pilates..

Vatreni i vazdušni znakovi:

Za rođene u znaku Ovna i Vage je ovo period pun sukoba kroz stavove, principe. NIŠTA NA SILU bi bio najbolji savet, dok period ne prodje. Za Vage ovo može biti odlučujuć period ukoliko planirate promene bilo koje vrste po pitanju nekretnine, uključujući i radove u postojećoj ili sitne korekcije.

Znak Blizanaca je više opterećen vremenskim natezanjem i simbolikom 2 koraka napred, 3 unazad. Imaćete osećaj da se vrtite u krug sa sitnicama. Dosta produktivniji i brži period sledi od sredine februara.

Lavove čeka period odrađivanja stvari, planiranja kredita, organizacija dugova i vaših ukoliko ih imate i ka vama. Dosta toga vam deluje neizvesno, vaši planovi su takvi takođe.

Strelac: iza vas je dinamičan decembar. Ovo je period redefinisanja finansija i po pitanju zarade i po pitanju utrošaka. Ovaj tranzit može doneti korekcije po pitanju ishrane takođe. Svakako nije trenutak za vaš znak za dugoročne planove, samo instant aktivnosti.

Vodolija: pripremate se za februar. Mesec naglih i korenitih promena. Ovaj tranzit je uvod u raščišćavanje svega onoga što negde na silu zadržavate od 2021 i 2022 i sada spremate teren za nove pobede.

Treba napomenuti da svakako celokupna slika događaja zavisi od same natalne karte. Za početak treba pogledati kao što gore rekoh, gde se nalazi znak Jarca u kom polju. Zatim gde je smešten natalni Saturn kao vladar i da li ga Mars aktivira aspektom kroz ovaj tranzit. Da dodam, da je podjednako bitno to kakav aspekt formiraju natalno Saturn i Mars jer je to osnova za ove okidače događaja.

svako kopiranje i korišćenje teksta bez navoda autora nije dozvoljeno. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *