Tranzitni Mars u znaku Škorpije

Tranzitni Mars u znaku Škorpije

12.10.- 24.11.2023.

Šta nam donosi tranzitni Mars u znaku Škorpije?

Mars simbolizuje pokretačku snagu, inicijativu, strasti, pokretanje i akciju. Marsov zadatak je da „ratuje“ i da unese aktivnosti na određenu temu. Njegov zadatak takođe je i da nas POKRENE u jednom segmentu. Ovo je period kada ćemo se poprilično ubrzati na jednom polju. Pogledajte u kojoj natalnoj kući se nalazi znak Škorpije kako bismo odredili koja tema će biti najaktivnija i gde ćemo trošiti svoju energiju na konstruktivan način.

Ovo je snažan tranzit koji ćemo svi osetiti s obzirom da Mars tranzitira znakom svog sedišta.
Naravno, najsnažnije će osetiti osobe rođene u znaku i podznaku Škorpija, kao i oni sa ličnim planetama u Škorpiji. Škorpije će se polako „vraćati u igru“ i prisetiti se sopstvenih mogućnosti!

Ukoliko Vam se znak Škorpije nalazi u uglu I, IV, VII, X imamo sledeće :
I kuća, Asc : jako važan period za ličnu aktivaciju i motivaciju. Idealno vreme za pokretanje na fizičkom planu, ali ujedno se pripazite i povreda.
IV kuća, IC : renoviranje kuće, doma, preseljenje ukoliko postoje i drugi indikatori za to, radovi u kući generalno. Fokus na porodicu.
VII kuća, Desc: intenzivan period u odnosima 1 na 1, naročito u odnosu sa partnerom. Sredina neće postojati, situacije će ići i u ekstremne. Sukobi se rešavaju jakim strastima ili naprasnim odlaskom.
X kuća, MC : sjajan period da pokucate na vrata nadređenih i izborite se za višu poziciju, opet ukoliko ostatak horoskopa podržava. S druge strane, karta je uvek interaktivna pa se može javiti i kontra nagon da odete sa postojeće pozicije.

REPERTOAR DOGAĐAJA UVEK I ISKLJUČIVO ZAVISI OD NATALNE KARTE, tranziti su samo okidači!
Poseban oprez za osobe rođene u fiksnim znakovima, Bik, Lav, Vodolija. Izbegavati svaku vrstu konflikata sa autoritetima, takođe nije sjajan period po pitanju zdravlja i ličnih ciljeva.
Isto tako rodjeni sa Venerom i Mesecom u znaku Bika, imaju prekomerne troškove, odlive finansija, skraćene mogućnosti zbog drugih ljudi i emotivni prasak.
Rodjeni sa Mesecom i Venerom u znaku Lava ili Vodolije imaju aspekt emotivne borbe u postojećem odnosu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *