Solarna eklipsa u znaku Vage

Solarna eklipsa u znaku Vage

14.10.2023.

19:55  GMT +2

Solarna eklipsa (pomračenje Sunca) veći uticaj ima na globalni mundani plan, dešavanja u svetu, vladare i vlast, sisteme, muške figure, autoritete. Na individualnom planu ima uticaja na svesni deo čoveka i donošenje odluka. Trebalo bi da imamo na umu da u prethodnim danima i narednom periodu izbegamo situacije i ljude koje nas inace čine ranjivima, situacije za koje mislimo da im nismo dorasli, osobe za koje smatramo da nas ne poštuju i ne uvažavaju dovoljno…jer ćemo sve doživljavati lošijim nego što to zaista jeste. Započinjanje bilo lega novog u danima oko Eklipse nije preporučljivo.

A šta bismo trebali?
Da privedemo kraju odredjene partnerske odnose, bilo oni poslovne ili privatne prirode. Staviti tačku na određene dogovore je preporučljivo.
Dispozitor ove eklipse je Venera u znaku Device, znaku svog pada, gde se ne oseća baš najbolje i gradi po znaku opoziciju ka Saturnu.
Pricamo o odnosima?
– mi iz dana u dan rastemo, menjamo se, razvijamo. Menjamo naše potrebe, interesovanja, prioritete, ciljeve i određene interese. Samim tim kapaciteti se srazmerno menjaju. Nismo nikad ista ona osoba od „juče“ a kamoli pre par meseci ili godina.
Zašto ovo pričam: neće nam prijati odnosi i ljudi koji su bili prisutni godinama, a u poslednje vreme nisu. Oni nas posmatraju kroz naše tadašnje kapacitete. Samim tim bilo koji poduhvat poslovni i privatni, mogu blago osporavati i nametati osećaj inferiornosti da mi to ne možemo. Da nismo dovoljno sposobni. Degradacija.
Ukoliko vam je ovo poznat repertoar u ovim danima oko eklipse izbegavajte sve osobe koje nisu prisutne u prethodnih 6 meseci (od prethodne eklipse) i ne znaju u kojoj tački ste sada.
Venera ide ka trigonu sa Jupiterom pa imamo šansu da sprovedemo zamišljeno na temu odnosa i finansija. Strpljivo i odmereno.
Za kraj: vibes and eyes don’t lie.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *