Direktan Saturn u Ribama

Direktan Saturn u Ribama

04.11.2023 – 29.06.2024.

Forma idealnog sna

Saturn je planeta forme, odgovornosti, discipline, kontrole, oziljnosti i suštine. Uvek simblizuje određeno ograničenje i određene granice u jednoj oblasti. Takođe simbolizuje odricanje i mukotrpan rad u jednom procesu, nakon koga definitivno izlazimo bogatiji za mnoga iskustva i zreliji. On je veliki malefik, vlada vremenom i hronologijom događaja.
Znak Riba simbolizuje sve suprotno. Retko ćete naći one rođene u znaku ili podznaku Ribe da nemaju svoj mini imaginarni svet, koji niko ne razume, zapravo niko i ne treba. Ribe vladaju maštom, kretivnim stvarima, dubokim emocijama, snom, sanjarenjem i podsvesnim. Ribe su poslednji promenljivi znak, što bi negde indikovalo da ako smo došli do Riba spoznali smo svet van materije i razumemo ga sa više instance. Ukoliko nismo, onda imamo onaj drugi deo priče koji se odnosi na sklonosti ka porocima, cigaretama, alkoholu, opijatima i stalim sredstvima koji nas uvode u stanje „opuštenosti“ ukoliko taj mir ne možemo da dosegnemo sami. Ovo je upravo i deo priče koji sami biramo.
Na prvu loptu deluje da je pred nama spoj nespojivog, međutim za one koji su vredno, strpljivo i temeljno gradili sebe i stvari oko sebe ide period koji je pozitivan, nakon perioda mini povlačenja u sebe. Za one koji su gurali stvari pod tepih i pravili se da je sve u redu dok se oko njih sve ruši i raspada i nije baš dobro. Sledi momenat rušenja idelogije, hladnih suza, duboke osame. Hladan tuš koji dolazi da izbistri one snove koji nisu bili realni, da li to bio lični san, san o nekom idealnom odnosu, bilo šta…. Što pre pustimo ono što nije dobro za nas, biće lakše za nijansu. Makar na psihičkom planu, ukoliko nemamo dovoljno uslova da realizujemo na fizičkom.
Dakle, primarno će definisati emotivne slabosti i limite, odnosno dokle smo zaista spremni da idemo. Ono što je pozitivno i šta dolazi kao proizvod je bolja i snažnija veza sa samim sobom. Duhovnost.
Ovo će se najviše odnositi na sam znak i podznak Ribe, zatim na sve ostale znakove i podznake promenljivih znakova : Blizanac, Strelac i Devica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *