Pun Mesec u znaku Vodolije

Pun Mesec u znaku Vodolije

01.08.2023. u 20:30

„Od slobodnog čoveka ne može se napraviti rob, jer je slobodan čovek slobodan i u zatvoru.“ – Platon

Faza punog Meseca predstavlja rezultat dve nedelje unazad postavljenih ciljeva, stvari i zadataka. Najviše će se odnositi na međuljudske odnose i individualne potrebe u određenom odnosu. Recimo, sigurno vam se danima unazad događa potreba da budete shvaćeni, da vas neko u potpunosti razume ponekad, a onda odete u ekstrem i obožavate ipak to što ste drugačiji, neshvaćeni i teško uklopljivi u sredinu. Zapravo ukoliko ste rođeni u znaku Vodolije,sa podznakom Vodolija, vladarom podzanaka u Vodoliji ili Mesecom u znaku Vodolije vrlo dobro znate o čemu govorim, jer vas to prati većinski deo života.

Danas i u narednim danima, svakom je svoja muka najveća, svakom svoj problem jedinstven. Ukoliko  pokušate da se nekome poverite i olakšate dušu razgovorom, sa druge strane možete očekivati: „da znam, meni je tako bilo…pusti, ne znaš šta sam sve prošao“ i tako u krug.  I onda, kako sa tim? Emocije su predimenzionirane, zapravo samo postoji snažan poriv da se oslobodimo nečega. Čega? Pa… nečega 😊 a sa obzirom na opoziciju Saturna i Merkura, um ne funkcioniše najjasnije (prethodni text).

Pun Mesec: cilj i efekat ove lunacije je preispitivanje postojećih vrednosti u ljubavi. Da li smo tu zato što nam je neko dobar, uslužan, brižan, po meri okoline ili zapravo zato što to stvarno želimo? Pozvani smo da razjasnimo kako bi ljubav zapravo trebalo da izgleda i šta mi to osećamo bez da moramo.

Za koji dan, bićemo više nego spremni da ostavimo svoje preterano emocinalno razmišljanje iza sebe.

Da li efekat Punog Meseca možemo da iskoristimo za neke pozitivne stvari?

Da, Mesec vlada vodom, ovo je idealan trenutak (naredne dve nedelje) za detox i izbacivanje vode iz organizma. Bilo koji vid alternativnog pristupa (Mesec u Vodoliji) koji nam prija, bismo trebali da praktikujemo od sutra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *