Barbie natalna karta

Barbie natalna karta

Koji aspekti su nam vratili najpoznatiju lutku na svetu?

Barbie je rođena 09.marta 1959.godine na mlad Mesec u Ribama sa podznakom u Blizancima i Merkurom do Venere u znaku Ovna. Gde imamo znak Riba tu je uvek fantazija, mašta, san, ideal, nekoga ko liči na osobu iz Bajke. Sa ovom postavkom Sunca i Meseca u Ribama, u kvadratu sa svojim dispozitorom Jupiterom imamo „viziju koja se modifikuje u vremenu“ i košta više od planiranog 🙂

Za ljubitelje astrologije: Barbie je napunila 2023.punih 64 godine. Mesečeva godina (firdar) je 66. Mesec je u separaciji od Sunca u orbisu od 2 , dakle važna godina pre pune 66-e je 64-a. A da bismo stvar manifestovali u vremenu, naravno potreban nam je Saturn, koji je uveliko u znaku Riba. Naravno, nije dovoljan samo Saturn u Ribama jer imali smo ga i 1994/95, ali nismo imali povratak ose čvorova i retrogradnu Veneru u znaku Lava.

Barbie u svojoj postavci ima JMČ, Veneru i Merkur u znaku Ovna. Upravo čvor, koji uvek daje fizičke promene, ne dozvoljava da njena vrednost bude trajna i da raste. Već je na neki način, kroz određene cikluse, oštećena za svoju vrednost i tržišnu cenu. Sada imamo povratak čvorova na njene natalne čvorove i svaki put kada se fenomen ponovi mi imamo jednu celu sliku, osobu, događaj.

Ovaj put je retrogradna Venera u Lavu zajedno sa Merkurom, pripomogla da se najpopularnija lutka vrati na velika vrata.

natal chart barbie

natal chart barbie

Rezultat ovog marketinškog poduhvata ćemo imati za 2 godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *