VELIKI LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP

VELIKI LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP

piše : Marina Vukojičić

Ovan 
Od kraja juna sve do sredine jula, plenićete svojom pojavom i mamićete osmehe gde god se pojavite. Takođe, osoba koja vam se dopada ili u koju ste zaljubljeni će lako pristajati na dogovore i kompromise bilo koje vrste. Međutim, od sredine jula budite na oprezu. Postojaće problem dogovora u svakodnevnici, kao i problem kroz bioritam ko kako funkcioniše. Ukoliko je partner osoba rođena u znaku Raka ili Jarca, spustite loptu jer ste zasigurno vi ti – koji počinju sukob. Slobodni Ovnovi bi krajem jula mogli da zaplove u romantičnu platonsku vezu sa osobom iz prošlosti. Neko će se vratiti da prikaže najbolju verziju sebe, ali neće ponuditi ništa konkretno. Ovnovi će od jula pa narednih godinu i po dana, stvoriti sebi sliku partnera kakvog žele pored sebe, bili slobodni ili zauzeti. U avgustu biste trebali većinu slobodnog vremena da provedete sa prijateljima. Ukoliko ste slobodni, male su šanse da uđete u novu vezu koja ima budućnost. Većinski će se ambijent svesti na prolazan flert i na zabavu. Zauzeti Ovnovi će se više posvetiti sebi,nego partneru. I pred sam kraj leta, serija izazova i konflikta na emotivnom planu. Pripazite na rečnik.

 

Bik

Za sve Bikove će ovo leto biti vrlo dinamično i puno užitaka.Početak jula donosi završeke nekih starih odnosa, koji nisu bili dovoljno dobri ili u kojima se vi niste dovoljno dobro osećali. Može biti da ste duži vremenski period bili sami, ali da još uvek podsvesno niste završili sa nekom osobom od ranije. Ovo je period preporoda i ostavljanja prošlosti tamo gde treba da bude. Sredinom jula, ceo jul i početak avgusta možete očekivati harmoničan period sa osobom sa kojom ste tek nešto započeli i na kratko stali. Tokom avgusta stoji serija izazova i gubitak poverenja u partnera zbog drugih ljudi ili okoline. Klonite se spletki i čuvajte intimu za sebe. Zauzeti Bikovi početkom leta mogu očekivati interesantna putovanja sa partnerom. Izbegavajte vraćanje na teme iz prošlosti krajem jula meseca, jer nećete postići razumevanje. Ukoliko je partner takođe rođen u znaku Bika ili Riba, postavite se otvoreno i drugarski, nemojte biti tvrdoglavi u svojim namerama jer ćete tako pogoršati stvari koje su vrlo jednostavne. U svakom slučaju, tokom ovog leta vam ništa neće delovati nemoguće, ali kao da će vam nedostajati inicijative za pokretanje i realizaciju.

 

 

Blizanci

Od rođendana pa do kraja meseca, shvatate da ne želite svoje vreme da provodite sa nekim ko vam ne prija. Bili to prijateljski ili emotivni odnosi. Zapravo, bliži ste nego ikada da napravite granicu šta od kog odnosa želite a šta tačno ne želite. Do kraja juna bi takođe trebalo da definišete odlazak na vikend putovanje sa partnerom. U julu mesecu pokušavate da napravite balans između potrebe za slobodnim vremenom i time da menjate planove u sekundi i potrebe da možda zaista provedete kvalitetno vreme sa nekim do koga vam je stalo. Generalno, trebali biste da izbegavate rasprave od 25 jula do 10 avgusta, jer niko neće izaći kao pobednik. Ono što je izvesno, jeste da je znatno harmoničniji period od kraja avgusta . Odnosi sa partnerom će biti stabilni, dogovori će se lako postizati. Slobodni Blizanci će takođe imati veće šanse za ulazak u novu vezu krajem leta. Blizanci koji nemaju jasno definisan odnos početkom leta, će najverovatnije celog leta imati dve paralelne priče koje će se smenjivati.

 

Rak

Znakom Raka inače počinje leto. Dragi Rakovi, čitavo leto će biti oslikano trendom emotivne stabilnosti. Podržani su aspekti partnera, koji bi trebalo da se zadrži „na duže staze“. Takođe, sam start leta je vezan više za neke poslovne aktivnosti, a jul i avgust za užitak. Početak jula je vezan za pomirenje i smirivanje strasti, koje su eskalirale u prethodnim mesecima. Moguće je da ste sumnjali u partnera, ili da ste imali osećaj da vam velike i važne stvari prećutkuje. Krajem jula meseca je moguća vaša distanca, povlačenje na kratko i odmeravanje snaga. Od 01.avgusta do 15.avgusta stoje harmonični aspekti  povodom planiranja godišnjeg odmora ili zajedničkog putovanja. Ukoliko je partner rođen u znaku Strelca ili Vodolije, potrudite se da budete razumni i tolerantni. Sam kraj leta je vezan za planiranje budućnosti. Kao što smo rekli, težićete stabilnim odnosima. Mogući su planovi vezani za zajednički život sa partnerom.

 

Lav

Ovo će definitivno biti zanimljivo leto za znak Lava. Prvo što ćete vi u potpunosti biti u dobroj energiji, harizmatični i dopadljivi. Drugo, zauzeti Lavovi će automatski imati seriju iskušenja tokom trajanja leta. Pa da krenemo redom. Kraj juna meseca je vezan za privremeno odvajanje od simpatije ili partnera, moguće zbog različitog bioritma ili zbog različitih godišnjih odmora. Sam početak jula je odličan za komunikaciju i razumevanje, međutim sredinom jula neko gubi intereseovanje da se postojeći odnos održava. Moguće su pojave drugih ljudi, vama kao i partneru. Vraćanje osoba iz prošlosti i to ne mora nužno da bude neko ko je bivši partner, može biti i neko sa kime ste bili samo u komunikaciji. Sve do 20.avgusta, nećete moći da odlučite gde tačno vidite sebe i sa kim, ali ćete se i dalje dobro osećati. Početkom septembra, odnosi se stabilizuju i vi se odlučujete za onu osobu sa kojom imate slične prioritete. Srećno!

 

Devica

Čitav jun nije bio ambijent kakav ste zamislili. Svaki razgovor sa partnerom nije imao neki konkretan epilog. Taman na trenutak kada pomislite da odustanete, stvari se menjaju. Prelaskom planete Mars u znak Device od 10.jula, možete očekivati pokretanje reči i aktivnosti partnera koje su ovog puta konkretne. Za one koji su zauzeti, sama sredina leta može doneti trend takmičenja sa partnerom, da svaki potez partnerov deluje kao test Ega i vaše reakcije. Ostanite suzdržani i videćete da ne kažu bez razloga „strpljen spašen“. Sam kraj jula i početak avgusta će više biti rezervisani na putovanja sa prijateljima ili posvećivanje sebi. Tokom avgusta meseca moguće je preispitivanje sopstvenih potreba i ciljeva. Od 23 avgusta, kako krene vladavina znaka Device, kreće znatno emotivno osveženje. Slobodne Device će konačno moći da se posvete nekom odnosu koji su dugo držali na stand by varijanti, a oni koji baš nemaju nikoga ko ga konkretno zanima od prve nedelje septembra postoji mogućnost da upoznate nekog novog na radnom mestu ili preko posla.

 

Vaga

Zauzete Vage će lepo ući u sam početak leta. Odnosi sa partnerom su prijateljski i harmonični. Moguće je čak, da će svako od partnera biti okrenut svojim nekim aktivnostima i da jedni druge nećete remetiti. Slobodne Vage imaju period natezanja između potreba i nekih očekivanja. Zapravo, vrlo je verovatno da će kraj juna i početak avgusta obeležiti očekivanja od pogrešne osobe. U svakom slučaju, tokom jula nema značajnim promena, osim vaše potrebe da se realizujete i definišete kroz partnerstvo. Na veliko razočaranje, ovi aspekti su mogući od kraja leta ili početka jeseni. Većinski trend ovog leta što se tiče međuljudskih odnosa biće da se raščiste stari obrasci ili postulati i da se jednom za sva vremena definišu novi. Ukoliko ste zainteresovani za nekoga ko je rođen u znaku Blizanaca ili Vodolije, savet je da ne požurujete tog nekog i da na spontan način kroz druženje ostvarite kasnije emotivni odnos.

 

Škorpija

Za Škorpije, ovo leto će biti puno  promenljivih izazova i nagle promene raspoloženja u oba pravca. Kao da se probudite sa jednim mislima a ležete sa dijametralno različitim. Od ekstremnog optimizma do surovog pesimizma, biće nalih oscilacija. Slobodne Škorpije mogu ući kroz novo poznanatvo od polovine jula do sredine avgusta u emotivnu priču. Da li će u pitanju biti konkretna veza ili neobavezna veza, zavisi od same postavke natalne karte, ali činjenica je da vam nova energija ulazi konačno u život. Zauzete škorpije imaju seriju iskušenja ispred sebe. Jun je mesec nesporazuma, a jul je mesec mešanja bivših partnera u postojeću vezu ili brak. Ono što je činjenica, to je da se ne trudite da nešto naglo presečete, nećete moći. Određeni odnosi ili situacije će se izbistriti pred sam kraj leta, oko 15og septembra. Takođe, probajte da budete manje posesivni prema partneru, naročito ako je i partner rođen u nekom od fiksnih znakova: bik, lav, škorpija, vodolija, jer neće biti naročito tolerantni i strpljivi. Prosto retrogradna venera će vam dodatno zakomplikovati stvari od 23.07. potrudite se da ih i vi sami ne komplikujete.

 

Strelac

Početak leta – nova emotivna avantura. Nije važno da li je platonski ili se zaista nešto i dešava, imaćete snažan emotivni naboj. Zauzetim strelčevima sledi sjajan emotivan period do polovine jula sa partnerom. U drugoj polovini jula povedite računa o statusu, o tome kako iznosite stvari u javnost i kakvu sliku šaljete. Partner može biti neko ko ne želi da se o zajedničkim privatnim stvarima priča u javnosti ili u širem krugu ljudi. Nakon sukoba prioriteta, strelčevima stoji mirniji kraj leta. Planiranje obaveza i zadataka za predstojeći period. Slobodni strelčevi će biti u situaciji da ne mogu da odaberu jednu osobu koju žele pored sebe. Zapravo, možda neće ni želeti da se vezuju. Sam početak jeseni je dosta lepši i donosi smirivanje temperamenta i strasti.

Jarac 

Slobodni Jarčevi će ovog leta odrediti malo drugačije prioritete i odložiti ulazak u zvaničnu vezu. U prvom planu će biti posao i obaveze. Najviše ćete biti koncentrisani na finansije a za društvo s kojim provodite vreme birate isključivo ljude koji su dobri sagovornici i sa kojima imate zajedničke teme. Leto će proteći u ambijentu neobaveznih viđanja, opet sa tim da vam retko ko prija i odgovara. Sredina septembra je period kada ćete obnoviti neki postojeći kontakt sa osobom sa razlikom u godinama ili koja je fizički udaljena od vas. Zauzeti Jarčevi prave planove koji su vezani za dugoročniji period. Odnos sa partnerom tokom leta neće biti pun trzavica, naprotiv, možete očekivati dogovore koji će uroditi plodom. Klonite se nepoverenja i bezrazložnih briga.

 

Vodolija

Znak koji definitivno neće biti bez ljubavnih rolerkostera – Vodolija. Početak leta imamo zatišje pred buru. Imaćete utisak da ste sa nekim gubili vreme i da ste svoju energiju trošili na pogrešnu osobu. Međutim, stvari će poprimiti drugačiji oblik krajem jula i nekoga ćete videti onakavog kakav on zapravo jeste. Zauzete Vodolije imaju period nesuglasica sa partnerom, od kraja juna do prve polovine jula. Najverovatnije će nesuglasice biti vezane za druge ljude, porodicu, okolinu, prijatelje… kraj jula i početak avgusta su rezervisani za odlazak na zajedničko putovanje. Slobodne Vodolije imaju šansu za novo poznanstvo krajem avgusta, početkom septembra putem posrednika. Jesen ćete dočekati puni snage, dobre energije i stabilniji nego ikada. Ovo leto će odneti sa sobom sve odnose koji duži vremenski period nisu bili kako treba.

 

Ribe

Slobodni pripadnici ovog znaka početkom juna dobijaju snažan vetar u leđa po pitanju osobe koja im se dopada. Međutim, čuvajte se idealilzacije, moguće je da ste se vezali za sliku koju ste želeli da stvorite o nekome. Ista ta slika ili odnosi koji nisu bili u potpunosti definisani, će se razbiti u sitne delove od sredine jula do sredine avgusta. Shvatićete da je zapravo bolje da budete još neki period sami nego sa pogrešnom osobom koja se razvija na vaš račun. Krajem leta poznanstvo sa novom osobom, koja može na velika vrata ući u vaš život krajem godine. Zauzete Ribe dolaze u tačku u kojoj odlučuju da idu na „sve ili ništa“. Ili će sve biti kako ste zamislili ili nemate više snage da idete protiv sebe. U svakom slučaju, odnosi koji ostanu nakon završetka avgusta imaju velilku šansu da se sve više unapređuju i razvijaju kroz vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *