Venera u znaku Vodolije

Venera u znaku Vodolije

Ovo su definitivno oni, prema kojima morate imati reakciju (kakva god ona bila) jer Venera u Vodoliiji teško da vas može ostaviti ravnodušnim. Pre svega, sa ovim osobama uvek morate biti iskreni i otvoreni, Venera u znaku Vodolije ne podnosi laž ni manipulaciju. Ona je vrlo samostalna i nezavisna, u emotivnim odnosima ne trpi nikakav pritisak. Obožava intelektualnu razmenu, ljude koji su talentovani ili posebni u nekom svom hobiju, ona voli sve što je neobično i novo, a nikako ono što je veštački nametnuto od društva. Bilo da ste pripadnici lepšeg ili jačeg pola, imajte na umu da se ljudi sa ovom Venerom uvek prvo malo druže sa nekim pre nego što uplove u emotivni odnos. Šokirajte je, ne servirajte joj rutinu, pobeći će glavom bez obzira. Sve šta joj se radi, ona će uraditi po sopstvenom nahođenju zato što tako želi ili jednostavno ne želi. Ova Venera je zapravo uvek individualac u timu, koja se izdvaja svojom originalnošću.

Muškarci sa Venerom u znaku Vodolije će izabrati i izvojiti devojku iz društva. Ovakvi tipovi, su pomalo i buntovni, izbegavajte nametanje pravila i gomilu ispitivanja jer će se odnos završiti pre nego što je počeo. Bili muškog ili ženskog pola, nosioci ove Venere  obožavaju zabavu i avanturu, vole i adrenalin i definitivno vam neće nikad biti dosadno.

„Budi zahvalan za ono što imaš i imaćeš više. Ako se koncentrišeš na ono što nemaš, nikad nećeš imati dovoljno“

Opra Vinfi, Venera u znaku Vodolije

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.