Venera u znaku Vage

Venera u znaku Vage

Osobe sa natalnom postavkom Venere u znaku Vage su idealne polovine svom partneru. Naime, ako i jedna Venera zna da funkcioniše kroz partnerstvo bilo poslovno ili emotivno, to je upravo ova. Ključ za ovu Veneru su sklad i balans. Svaki odnos mora ići svojim redom i ništa usiljeno ona neće umeti da iznese. Žene sa Venerom u znaku Vage su one koje vole da budu zauzete, vole da funkcionišu u paru. To je njihov modus. Moderna frizura, udobni materijali i svedena šminka su ono što krasi ovu Veneru. Ljubitelj je mode, umetnosti, glume, pevanja. Ovo je Venera u znaku svog sedišta, pa će sve svoje osobine i kvalitete  ispoljiti na najbolji mogući način.

Muškarac  sa Venerom u znaku Vage bira onu koja je „za svaku priliku“. Dakle, nije dovoljno da budete samo lepi. On traži idealnu partnerku sa ponašanjem, manirima i onu koja će mu biti najveći saveznik u bilo kojoj situaciji. Ako vas odabere muškarac sa ovom Venerom očekuje od vas da budete produžena verzija njega i da pokrijete sve deficite koje su mu promakli u odmeravanju snaga sa svetom. Bilo kog pola da ste, zaboravite na svađu i povišen ton ako planirate da zadržite ovu osobu.

„Volim da budem deo prirode. Volim da šetam sama. To je terapija. Čovek treba da bude sam, da napuni baterije!“

Grejs Keli, princeza od Monaka.

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.