Venera u znaku Škorpije

Venera u znaku Škorpije

Nosioci ove natalne Venere su ljudi koji imaju vrlo poseban pristup emotivnim odnosima. Ova Venera je u stanju da vas obožava do ludila a isto tako da vas precrta za samo jedan dan. Na jedan vrlo specifičan način pravi kompromise i ono što je važno jeste da će uvek na neki način biti sumnjičava i misliti da joj niste do kraja iskreni. Prema tome, pazite na svaku izgovorenu reč, a duplo više na postupak jer ova Venera oprašta ali  ne zaboravlja ništa. Takođe, može prekinuti naglo jedan odnos a onda godinama biti i dalje okupirana mislima tim nekim, jer „kraj“je onda kada ova Venera kaže a ne onda kada neko misli da jeste. Ljubomorna  i posesivna jeste, ali će se iskonski potruditi da vam to ne pokaže ili sitnim zamkama će pokušati iz vas da izmami odgovor i informaciju koju želi. Venera u znaku Škorpije je vrlo uvredljive prirode i opet- nemojte se voditi time da li vam je to pokazala ili nije. Seksipil im je naročito naglašen i nisu navikle kada neko ostaje imun na njih. 

Muškarac sa ovom Venerom voli fatalne zavodnicei to one koje zavode  jednim pogledom. Pre svega vrlo atraktivne i harizmatične devojke. Ovde je Venera u znaku svog izgona, pa sam kvalitet odnosa nije u potpunosti dostižan a potreba da se dosegne je ogromna. Ukoliko vam se dopadne neko sa ovom postavkom Venere imajte na umu da imate posla sa ozbiljnim strategom i taktičarom, koji će prvo vrlo dobro odmeriti sa kim ima posla.

„Što više saznajem o svetu, sve više sam sigurna da neću naći čoveka koga ću zaista moći da volim. Previše zahtevam.“

Džejn Ostin

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.