Venera u znaku Strelca

Venera u znaku Strelca

Ovo je ona koja iznad svega najviše voli svoju slobodu, što ne znači da istu odobrava partneru, to zavisi od pozicije i aspekata koje gradi u natalnoj karti. Venera u znaku Strelca je zaljubljenik u avanturu i putovanja. Obožava strane jezike, neretko ima kontakta sa pravom i zakonom a u privatnim relacijama ima neizmerno širok krug poznanika i prijatelja.  Ova Venera obožava smeh, dobru šalu i zabavu i šta god radili samo se potrudite da joj ne budete dosadni. Kao i svaka Venera u promenljivom znaku, sklona je brzoj promeni raspoloženja i mišljenja tako da se nemojte uzdati baš u svaki stav koji iznese. Ukoliko želite da je pridobijete pozovite je na putovanje, sigurno će biti oduševljena idejom.

Muškarci sa ovom postavkom Venere se makar jednom u životu zaljubljuju u strankinju. Generalno vole devojke koje podsećaju na latino devojke i naravno optimizam i šarm moraju biti neizostavan deo karaktera. Ne vole ograničenja i ovog dečka ćete teško videti da se dugo zadržava u jednom mestu.

„Ako započnemo svađu između prošlosti i sadašnjosti, otkrićemo da smo izgubili budućnost“

Vinston Čercil

 

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.