Venera u znaku Device

Venera u znaku Device

Slobodno možemo reći da je ova postavka natalne Venere istovremeno najzahvalnija ali i najkomplikovanija. Zašto? Pre svega Venera u znaku Device je veliki perfekcionista, ne može da oprosti ni najmanju grešku ni sebi ni drugima. Kod nje ništa ne sme da „štrči“ ili „bode oči“. Primera radi i lepši i jači pol sa Venerom u Devici traži savršenstvo bez mana kako u prijateljstvu tako i u partnerskim odnosima. Taktičar i „pokretni računar“ ona gleda, meri, jednom seče i jako dobro kalkuliše. Ako vas zanima neko sa Venerom u znaku Device dobro bi bilo da imate posao jer ova Venera ne može da zamisli da neko ne privređuje. Ona obožava male, sitne , svedene stvari, antikvitete a pre svega toga duge konkstruktivne razgovore, jer ipak je ona u znaku Merkurovog sedišta. Venera se ovde nalazi u znaku svog pada, pa slobodno možemo reći da ćete joj brzo privući pažnju ali malo teže istu zadržati.

Muškarci sa ovom postavkom natalne Venere vole partnere sa pravilnim i skladnim crtama lica, nekoga ko je uvek odeven jednostavno, ali estetski privlačno, zatim belu boju, crnu, braon i bež. Takođe, on zna sve na jednu temu u svojoj zoni interesovanja, budite spremne da imate o čemu da razgovarate. Budite spremne da se uhvati za sitnicu i da ne pušta tu temu.

„Mislim da ne možete da napravite bilo šta zanimljivo iz zone komfora. Morate raditi sa mesta straha i neuspeha. „

Charlize Theron

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.