Venera u znaku Lava

Venera u znaku Lava

Definitivno ćete je uvek primetiti. Ne samo po fizičkom izgledu, već po energiji, harizmi i utisku koji ostavlja kada uđe u jednu prostoriju. Pripadnice lepšeg pola sa Venerom u znaku Lava, mame poglede i uzdahe gde god se pojave. Nju ćete prepoznati po upečatljivom stilu, načinu na koji nosi neki detalj koji se niko ne bi usudio da iznese. Pohvalite je uvek, opet ne samo za fizički izgled već i za neki lep gest koji je učinila, za hobi, dobro obavljen posao, neko interesovanje…bilo šta. Nikada ali apsolutno nikada nemojte biti neodmereni u društvu ove dame, njoj je ponašanje partnera i način na koji je on uvažava vrlo važan.

U muškoj karti, on će izabrati uvek trendi i popularnu devojku u  društvu. Jako teško ponosi odbijanje i ponekad ne može biti dovoljno istrajan u svojoj nameri, jer mu je potrebna potvrda da je on taj koga sve žele.  U oba slučaja, ova Venera voli odmore, vikende sa partnerom, dobre restorane i kvalitetno piće, tako da ukoliko ste naišli da vam se dopada, ne čekajte puno da ostavite utisak. Venera u Lavu uvek ima potrebu da se oseća mladom, da joj bude puno srce i da bude okružena decom i onima koje voli.

„Žena može voleti tako, kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako, kao da nikad nije ni volela.“ –

Monika Beluči, Venera u znaku Lava

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.