Venera u znaku Raka

Venera u znaku Raka

Venera u znaku Raka ce pokazati svoju zainteresovanost tako što će vas pre svega pozvati u svoj dom, skuvati kafu,čaj, pripremiti palačinke ili neki domaći kolač kratko se osmehnuti i čekati reakciju. Nosioci ove Venere u natalu pre svega  teže ka pravim porodičnim vrenostima. Ovo su oni koji će vam svoju naklonost pokazati tako što će učiniti nešto za vas, kao za sebe samog. Dakle, ukoliko ukradete srce Venere u Raku dobijate kuću, dom i porodicu na tacni. Oni vam nikada neće direktno reći šta ih muči, za početak prvo računaju da ste ih jako dobro upoznali. Zatim da po automatizmu znate  šta  im je… ova Venera će ćutati i tiho čekati da prepoznate šta treba da uradite. Emocije su im vrlo važne, pa nemojte da se začudite ako se prema vama ponašaju kao da ste im dete a oni vaš roditelj. Kada smo kod toga, deca i potomstvo igraju veliku ulogu u životu ove Venere.

Kod muškaraca, on će odabrati upravo ovakvu, onu koja brine o porodici, onu koja je tiha i smera, uvek svedeno i pristjno obučena. Ovu sliku može malo izmeniti treća dekada Raka, pa će doneti veći broj veza, preterivanje i slično. Muškarac sa Venerom u znaku Raka bira devojke sa prirodnim i naglašenim oblinama, jedre, prirodne i uvek sociološki prihvatljive tako da u svakom trenutku može da vas odvede u društvo svojih prijatelja ili svoje primarne porodice.

 

„Znam da je život kratak i da sam srećna žena. Mislim da ćete naći svoj put. Imate svoja pravila. Vi imate sopstveno razumevanje o sebi, i na to ćete računati. Na kraju, to je ono što se vama čini dobro. Nije ono što ti je majka rekla. Nije ni ono što ti je neka glumica rekla. Ni ono što ti je neko drugi rekao, već mirni, mali glas.“

Meril Strip, glumica, Venera u znaku Raka

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.