Venera u znaku Blizanaca

Venera u znaku Blizanaca

Zauvek mladi, zauvek deca. Nosioci ove Venere u natalu imaju dečiju prirodu, šarmantni su i vrlo dopadljivi. Poseduju snažan smisao za humor i definitivno su jedni od omiljenijih u svakom društvu. Ova Venera je neko kome je dobra i zanimljiva komunikacija najbitnija, nju pokreću misli, ideje i reči. Vrlo često ova Venera upravo na taj način i zavodi, kroz poruke, kroz razgovor, kroz reči. Fascinirajte joj um i dobićete njenu pažnju. Ono što je najvažnije – nikada nemojte da ćutite, nećete joj biti interesantni. Neretko se dešava da u se u životu ovoj osobi u isto vreme pojavljuju dva kandidata, dve osobe između kojih treba da izabere. Ljubav na putu, u drugom gradu je upravo simbolika Venere u znaku Blizanaca. Ako biste da joj udovoljite, pozovite je na put, kraći mini odmor, negde gde možete brzo da stignete bez da puno planirate. Uvek imajte na umu da Venera u znaku Blizanaca voli elokventne ljude, pismene.

Kod muškaraca, on će odabrati uvek onu koja je otvorenija, spremnija za razgovor, onu koja mu drži pažnju i ne odustaje da u razgovoru nešto iznese do kraja. Uvek će mu se dopasti ona koja će ga u svakom trenutku nasmejati i  izgledati slatko kao devojčica. Muškarac sa Venerom u znaku Blizanaca voli pametne devojke, često bira i mlađe ili one koje izgledaju mladoliko.

„Kada možete da se izrazite, možete reći svetu šta želite od njega. Sve promene u svetu, dobre ili loše, prvo su izazvane rečima.“

Jacqueline Kennedy Onassis

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.