Venera u znaku Bika

Venera u znaku Bika

Svaka Venera voli da uživa, međutim ako je u jednom znaku to izuzetno naglašeno onda je to Venera u znaku Bika. Hedonizam, dobra hrana, vino, muzika, ples, putovanja, udobnost, komfor… imperativ za nosioce ove Venere. Ovim ljudima je život dat kao poklon da danas sebi ugađaju na sve načine.  Ovo je znak Venerinog sedišta, pa sve što jedan odnos čini esencijalnim ova Venera voli. Ljudi sa Venerom u znaku Bika nisu ljubomorni sami po sebi, ali posesivni jesu. Što je njihovo to je njihovo i ne vole da dele, kako lični posed tako ni partnera. Ovo je neko ko je pouzdan, na koga možete da se oslonite. Ovo je takođe neko koga možete poznavati jako kratko, a nakon jedne provedene noći imaćete osećaj da se poznajete čitav život. Veneri u Biku je vrlo važan način na koji se ljubite, čulnost i senzitivnost su naročito naglašeni. Venera u Biku nije ljubitelj naglih promena i neizvesnih situacija, ključna reč za odnos je „stabilnost“. Primetićete takođe da je kod ove Venere naročito naglašena estetika i osećaj za lepo. Dame sa Venerom u znaku Bika obožavaju parfeme, mirise generalno.

Muškarci će tražiti devojku naglašenih oblina, lepu, onu koja je u svakoj situaciji vrlo prijatna. Generalno, tražiće onu sa kojom može da podeli užitak, večeru u savršenom restoranu uz bocu dobrog vina. Izbegavajte napade, svađe i agresiju ako želite da zadržite ovog muškarca pored sebe. Lepa reč i gvozdena vrata otvara.

„Činite dobra dela, bez očekivanja nagrade, i budite sigurni da će jednoga dana neko učiniti isto za vas.”

-princeza Dajana Frensis Spenser

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.