Venera u znaku Ovna

Venera u znaku Ovna

Venera u znaku Ovna je vatrena, dinamična i zasigurno jedinstvena u nečemu, ova ratnica je neko koga morate primetiti. Ovo su žene koje imaju snažnu inicijativu, mušku energiju. One koje ne vole mlake odnose, one koje su previše britkog i oštrog jezika i nemaju problem da iznesu svoje mišljenje. I u muškoj i u ženskoj karti, ovo je neko sa kim vi nemate sredinu. Venera u znaku Ovna je vrlo isključive prirode, ali ako ništa sa ovim ljudima znate na čemu ste. Jednostavno, ovim ljudima ste se ili dopali „na prvu loptu“ ili niste, sve funkcioniše vrlo jednostavno. Nikako ne vole monotoniju niti u svoje društvo primaju nekoga čija im je energija previše pasivna. Ovan je znak Venerinog izgona, suštinski kod ovih ljudi nećete naići na empatiju, smirenost, sve ono esencijalno dobro što čini jedan odnos harmoničnim već očekujte strasti, nagone i izazove.

U muškoj karti, on će birati devojke koje su atraktivne, borbene, pune samopouzdanja a nikako one koje su nesigurne.Fizički izgled im je dosta važan, pa često traže i devojke koje su okrenute sportu i fizičkim aktivnostima. Ovom mladiću stalno treba nova energija, impuls i ukoliko ste tip koji voli malo smireniji način života definitivno ćete naići na neslaganje.

Oskarovka i jedna od najpoznatijih glumica Audrey Hepburn, koja ima poziciju Venere u znaku Ovna je rekla:

„Verujem u roze. Verujem da smeh najbolje sagoreva kalorije. Verujem u ljubljenje, dosta ljubljenja. Verujem u to da treba biti snažan kada se čini da je sve pošlo naopako. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan i verujem u čuda.“

Oskarovka i jedna od najpoznatijih glumica Audrey Hepburn, koja ima poziciju Venere u znaku Ovna

napomena: samo jedna pozicija sama po sebi ne definiše događaje, suština natalne karte je daleko složenija.

 

 

 

 

 

Natalna postavka Venere u određenom znaku će opisati šta tačno želimo ili šta konkretno tražimo u međuljudskim odnosima. Ovo se ne odnosi samo na partnerske odnose, odnosi se na bilo koju prirodu odnosa. Venera simbolizuje našu potrebu, način na koji se mirimo i pravimo kompromise a sami aspekti natalne Venere sa ostalim planetama će dodatno oslikati modele, obrasce i načine na koji to radimo. Upravo postavkom natalne Venere po znaku, a zatim i aspektima koje formira objašnjavamo šta mi to želimo od jednog odnosa, kakvi partneri nas privlače, sposobnost i potrebu da volimo i budemo voljeni.  Venera vlada zadovoljstvima, kako telesnim tako i materijalnim. Zadužena je za estetiku i sve ono što mi smatramo lepim. Sve ono što nam se sviđa i dopada je predstavljeno Venerom.

Venera će opisati u muškoj karti, kakve devojke voli i bira taj neko. Venerom su predstavljene i drugarice, sestre, mlade devojke do 28 godina, tetke i ćerke.