Numerologija Bioritamski broj

Izračunaj svoj BIORITAMSKI broj

Kako da izračunate svoj bioritamski broj za 2024 godinu i šta nam on govori?


Bioritamski broj će opisati način kako funkcionišemo, naše ponašanje, modele, pristup stvarima. Šta će oblikovati svaki naš dan, u kakvim ćemo se situacijama nalaziti. Opisaće našu reakciju i postupak u bilo kojoj situaciji. Kako da izračunate svoj bioritamski broj, na sledećem primeru:

Datum rođenja: 

DAN + MESEC ROĐENJA = BIORITAMSKI BROJ  

 

BIORITAMSKI + GENERACIJSKI= SUDBINSKI BROJ

Sabiramo dan i mesec rođenja, kako bismo izračunali svoj Bioritamski broj.

U ovom slučaju:  1+ 2+ 0 +5= 8

Bioritamski broj je u ovom primeru 8.

Uradite tako za svoj datum i svedite na kraju sve na jedan broj. Primer :

27.09.1987.

2+7+0+9 = 18

1+8 = 9

Dalje, 2024 godina je godina broja 8. Godina Osmice sama po sebi donosi mnogo aktivnosti, borbe, inicijative i rasprave. Ovo je godina pod vladavinom planete Mars. Broj 8 saberite sa vašim bioritamskim brojem, kako biste dobili biritamski broj za ovu godinu. U nastavku teksta pročitajte šta možete da očekujete u ovoj godini.

GODINA BROJA 1:

Godina Sunca.

Godina broja 1 je uvek najava novih stvari, okretanja novog lista na svim poljima. Ono što je izvesno jeste da ste u prethodnoj godini određene stvari priveli kraju i sada se nalazite na jednom novom, zdravom putu gde gradite sve ispočetka. Na zdravstvenom planu, najverovatnije menjate dosadašnje navike, režime, sve u svrhu preventive. Što se poslovnih aktivnosti tiče, uvek je zgodno donositi odluke u godini jedinice, težiti promenama, tražiti povišicu ili povećanje mesečne plate. Privatnici mogu doživeti procvat ili definitivno zatvoriti određene segmente u jednom poslovanju. Što se emotivnog plana tiče, zauzeti svoju vezu dovode na viši nivo, zajednički život, veridba ili čak i prekid ako je odnos došao do kraja…a slobodni mogu očekivati pojavu neke nove osobe. Ovo je godina u kojoj će vam se pojavljivati važne muške figure i na poslovnom i na privatnom planu.

GODINA BROJA 2:

Godina Meseca.

Fenomenalna godina za razmišljanje o rešenju stambenog pitanja, kupovinu nekretnine ili renoviranje doma. Takođe, u ovoj godini ćemo se baviti temom porodice i proširenja porodice. Godina u kojoj dominiraju emocije. Planiranje trudnoće, potomstvo,bavljenje intimom. Imajte na umu da je ovo godina u kojoj ćete na neki način biti preosetljivi, i preterano emotivno reagovati. Samim tim nije sjajna za donošenje poslovnih odluka, jer je moguće da ćete predimenzionirano ili previše lično shvatati. Ukoliko je promena započeta u godini jedinice, a nastavlja se u godini dvoje, imaćete šansu da pokažete svu svoju snagu i kapacitet. Što se zdravstveng pitanja tiče, obratite pažnju na stomak, grudi. Bolje ćete funkcionisati noću.

GODINA BROJA 3

Godina Jupitera.

Godina pogoduje rešenju svih zakonskih pitanja, legalizaciji, kontaktu i saradnji sa strancima i svim poslovima koji su vezani za saradnju sa strancima. Godina trojke je vezana za širenje, rast i ekspanziju na svim poljima. Moguće i na fizičkom planu u smislu kilaže. Svakako, podršku imate i dobijate sa svih strana. Kada god vam nešto bude delovalo nemoguće kao grom iz vedra neba će se pojaviti rešenje. U emotivnim odnosima probleme i nesuglasice će rešavati posrednik. Vodite računa da ne preterate sa troškovima, jer sve će izgledati previše lako, a iz godine broja 3 ipak ulazimo u godinu broja 4 gde stvari ne idu toliko lagano…

GODINA BROJA 4

Godina Saturna

Kako se suziti i skupiti nakon godine Jupitera gde nam je sve previše polazilo za rukom bez velikih poteškoća? Jednostavno. U godini broja četiri prioritete morate poređati zdravim redom. Ovde nema improvizacije. Stvari su daleko ozbiljnije i ukoliko ih postavite na pravilan način, dobijate zdravu formu koju ćete zadržati. Odnosi sa ljudima će u globalu biti teški, restriktivni, suvoparni…jer ćete i vi sami preko noći osmeh sa lica zameniti jednim ozbiljnim izrazom. U poslu ne ulazite u nove aktivnosti, ostanite dosledni starim zadacima i projektima i ne pokušavajte ništa da sečete nagl preko kolena. Zdravlje, osetljive kosti, zubi.

GODINA BROJA 5

Godina Merkura

Multitasking, prava reč. Godina broja 5 je brza, pokretna, poletna i to toliko da ćete imati osećaj dan može da vam traje 48h i da ne biste opet stigli sve da uradite. Godina koja je rezervisana za putovanja, automobil, učenje, pisanje. Savršena za posao, za sve poslove koji se tiču pisanja, govora, saobraćaja i administracije. Iskoristite to. Biće puno priče i razgovora, što poslovnih što privatnih. Na emotivnom planu može da se pojavi i neko ko je mlađi, zatim dve veze paralelne, dve priče. Ukoliko ste zauzeti, ovo je godina gde se ili bavite decom ili planirate decu. Na zdravstvenom planu respiratorni organi osetljivi.

GODINA BROJA 6

Godina Venere

Ovo je godina za ljubav. Godina broja 6 donosi u prvi plan zaljubljivanje, užitak, sklad, harmoniju i pomirenja nakon svađe. Najviše se okrenemo sopstvenom zadovoljstvu u ovoj godini. Godina Venere je takva da blistamo, da smo lepi, da smo uvek sređeni. Najpre imajmo na umu da se u ovoj godini preteruje u svemu, svaki dan kao da imamo ružičaste naočare . Što se poslova tiče, bićete lenji, ovo je slika gde uz minimalan trud očekujete velliku zaradu. Emotivno ćete biti ispunjeni, slobodni mogu da očekuju zaljubljivanje a da li će se zadržati to već zavisi od mnogo drugih faktora.

GODINA BROJA 7

Godina Urana

Ovo je godina u kojoj možete da očekujete neočekivano. Stvari koje vam ni u najvećem ludilu ne bi pale na pamet možete doživeti u godini Urana. Šokovi, stres, nagli dolazak na poziciju ili nagli pad sa pozicije. Zatim, pojavljuju vam se partneri koji nikada ranije ne bi bili vaš izbor. Ovo je suštinski najnestabilnija godina ako pričamo o bilo kojoj vrsti plana, treba pustiti da se sve odvija samo od sebe. Imajte na umu da je ovo godina u kojoj najviše rizikujete na svim poljima, ne trpite ograničenja, forme, formalnosti…sve radite po svome. Zapravo, čitav bioritam je potpuno drugačiji od toga kako funkcionišete inače u nekoj redovnoj situaciji. Takođe budite spremni na iznenađenja od strane prijatelja i pozitivna i negativna.

GODINA BROJA 8

Godina Marsa

Najviše aktivnosti i inicijative imate u ovoj godini. Ukoliko ste dugo planirali da počnete da se bavite nekim sportom ili odete u teretanu, godina osmice je za to. Strasti, afektivnost i impuls je ono što ćete unositi u svoju emotivnu vezu. Ovo ne može biti harmonična godina sa partnerom, odnos je upotpunosti ostrašćen. Budite obazrivi u poslovima koji su rizične prirode ili u poslovima gde postoji mogućnost za neku fizičku povredu. Svakako, kontrolišite se da što manje svađa izazovete. Marsov dan je utorak, pa poseban oprez trebate imati tog dana u svim relacijama.

GODINA BROJA 9

Godina Neptuna

Stigli smo do kraja jednog ciklusa. Mnogo stavki, odnosa, ljudi, poteza ostavljamo iza nas. Definitivno u godini devetke stvari privodimo kraju. U ovoj godini ćete proći razne tajne, spletke, intrige…nejasne situacije, zbunjenost. Vas će lagati i obmanjivati ali i vi ćete lagati. Način na koji percepirate stvari u godini devetke neće biti najjasniji, kao da ćete kroz maglu videti šta se dešava oko vas. Pripazite se otrova, trovanja, preterivanja u alkoholu ili cigaretama. Na poslvnom planu završavate jedno poglavlje, budite spremni na novo sledeće godine. Na emotivnom planu probajte da se klonite idealizacije partnera, jer kao što rekoh – nešto ne vidite dobro.  Najzbunjeniji ste ove godine i imate osećaj kao da se stalno pospani.

Napomena: ovo je opšti pregled, suština predikcija i tumačenja je daleko složenija.