GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Jarac

Posao: sam početak godine, mnogim Jarčevima donosi KONAČNU korenitu promenu na poslovnom i finansijskom planu. Sve što je pripadalo prošlosti, uključujući i firme i radna mesta, od marta će se završiti, a već od druge polovine maja, možete se naći ili na potpuno novom radnom mestu ili u novoj delatnosti. Konačno tranzitni Pluton izlazi iz Vašeg znaka u kome se nalazi od 2008.godine.
Sada su prijatelji i poznanstva odlučujući za “taj korak dalje”. Što se finansija tiče, ovo i neće biti tako dramatična godina kako je bilo zadnjih tri godina. Ne bih da vas razočaram, ali sad i nemate šta da izgubite. Konačno stajete polako na noge, a rezultate promena ove godine ćete videti od proleća 2024.godine. Čime god da ste se bavili do sada, vreme je da podvučete crtu I krenete u potpuno novom smeru, sada rasterećeni pritisaka i nekontrolisanih događaja koji su vam oduzimali snagu zadnje decenije.

Ljubav: ovo je godina u kojoj imate šansu da u potpunosti izmenite svoj privatni život, samo ako smete. Nove faze u životu počinju, dok stare prestaju. Tokom cele godine imaćete neobuzdanu potrebu za kretanjem i putovanjima, pa na tim istim putovanjima, ove godine možete upoznati i mnoštvo interesantnih ljudi. Maj I jun su naročito važni za sudbinske spojeve, pa ako ste na putu, ne propustite ga. Kraj maja i početak oktobra će kako god okrenemo, doneti velike sudbinske promene, pa mnogi zauzeti Jarčevi upravo tada mogu da iskomplikuju postojeću situaciju primanjem u život nove osobe. Slobodni Jarčevi će biti u ozbiljnom iskušenju šta dalje na privatnom planu, i ako eliminišu česte depresivne misli i konstantno vraćanje u prošlost, imaće ozbiljnu šansu da izgrade odličan odnos sa mladjom osobom.

Zdravlje: Na bioloskom planu, naredna godina, mnogim osobama rodjenim u znaku Jarca, moze doneti ponovne probleme sa kičmom, gvožđem i vidom. Vreme je da napravite predah na poslu i potražite savet lekara.
 

 

Piše: Jovana Bogoslovov