GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Strelac

Posao : Ogromni planovi, želje, ideje koje se smenjuju iz časa u čas. Sam početak godine tako izgleda. Iako vam okolnosti i okruženje neće biti prijateljski nastrojeni, vaš optimizam neće niko moći da uguši. Ova godina će biti puna izazova za Strelčeve. Od marta meseca sa jedne strane imate snažnu podršku aspekata na konto zasluga unazad i veliki motiv da idete jedan korak napred. Međutim, preuzimanje nove i dodatne odgovornosti će vam stvoriti dodatni teret a finansijski priliv ostaje isti. Što se privatnih lica tiče, u prvom kvartalu sjajna zarada ali i veliki prateći troškovi. Krajem juna meseca, kreću ponude za dodatnim poslovima i saradnje sa inostranstvom, prihvatite, prijaće vam. Sam kraj godine je period prekretnice i razmišljaćete o preorijentaciji.

Ljubav: Dragi Strelčevi, sam početak godine će vam vratiti seriju bivših relacija. Dobro razmotrite koga puštate nazad u život. Dalje, ako govorimo o proleću opet bih rekla da ćete sami sebi biti dovoljni. Planiraćete kraća putovanja, organizovati sebi slobodne aktivnosti, promeniti automobil i zapravo raditi sve što vas čini srećnim…pa ko se uklopi u vašu sliku s osmehom uklopio se. U globalu, prva polovina leta je zadužena za užitak sa partnerom a u drugoj polovini leta možemo očekivati  žustre rasprave. Od početka jeseni odnos sa partnerom ide lakše, bez poteškoća. Slobodni mogu ući u neobaveznu vrstu odnosa krajem novembra meseca sa osobom iz kruga prijatelja.

Zdravlje : Cirkulacija je ono na šta treba da obratite pažnju, pogotovo početkom godine. Čuvajte listove na nogama kao i tetive u periodu od sredine jula pa do kraja avgusta, moguće fizičke povrede.  Krajem godine  manjak gvožđa ili nekog drugog minerala, kontrolišite krvnu sliku.

 

 

Piše: Marina Vukojičić