GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Škorpija

Posao: Tokom ove godine možete iskusiti snažnu želju za samoizražavanjem, zatim da stvari uradite na svoj način a ne uz pomoć drugih. Može biti mogućnosti za samorazvoj, rast і iskazivanje. Ovo je godina da se deluje, radi, bude і postane.Konačno se stvari rešavaju u vašu korist. Vaš poslovni plan će se konačno ozbiljnije pomaći sa startne nule i bar do kraja aprila možete osetiti značajnije poboljšanje. Ukoliko ste ne zaposleni, ova godina može doneti seriju kratkoročnih poslova u kojima može biti i pristojne zarade. Od maja do avgusta mnoga obećanja na koja odavno čekate, mogu se ostvariti. Ipak, finansije polako dolaze, a tereti obaveza iz prethodne godine se rasterećuju. Na svu sreću imate pomoć i podršku nekog člana porodice pa će godina bar što se finansija tiče, biti daleko bolja nego što očekujete.

Ljubav: skoro pola godine tranzitni Mars je boravio u vašem osmom znaku i pojačao potrebu za senzualnošću i telesnim spajanjem sa voljenom osobom. Od kraja marta do maja 2023.godine mnoge slobodne Škorpije mogu započeti komunikaciju sa osobom koja se nalazi na putu ili je rodjena u drugom gradu. Sa istom tom osobom, od polovine maja do kraja prve nedelje septembra možete očekivati pravu romansu. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, maj je definitivno vaš mesec. U ovom periodu, mnogim Škorpijama će se u život vratiti važna osoba sa kojom je mnogo toga ostalo nedorečeno iz nekog prethodnog vremena. Kraj avgusta i kraj novembra će označiti konačni dobar preokret na planu ljubavi.

Zdravlje: već neko vreme osećate respiratorne tegobe i hronični umor. Ukoliko ste stariji pripadnik-pripadnica ovog znaka, upalni procesi ili ekstremni skok pritiska možete očekivati od kraja 2022.godine. Mladji pripadnici ovog znaka bi trebalo da obrate pažnju na organe za reprodukciju. Ukoliko niste posetili zubara prošle godine, ove godine ćete biti prinudjeni da poradite na stanju zuba.

 

 

 

Piše: Jovana Bogoslovov