GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Vaga

Posao:  Krajem 2022.godine obaveze i stvari su došli na svoje mesto. Zatvorili ste važne stavke i ispred vas je jedan nov i snažan start godine. Zapravo nov start u sklopu starih procesa. Izbegavajte dodatna ulaganja u prva tri meseca 2023 godine i potrudite se da se oslobodite svih nepotrebnih troškova. Pripazite na odnose sa kolegama u aprilu, mogući su napadi na poziciju, stav ili učinak. Tokom leta nema značajnijih promena, dok već početkom oktobra imamo snažan motiv i ponovo nove ideje. Savet je da se ne počinje ništa u potpunosti novo, već da se upravo upotrebe stari temelji .
Ljubav: Vage koje su slobodne od proleća mogu da očekuju fatalnu ljubav. U vaš život će kroz određenu vrstu natezanja ući sasvim dijametralno različita osoba od vas. Ne takmičite se, pustite ljubav u život. Vi, koji ste u vezi ili braku pripazite krajem aprila početkom maja na jezik i ton kojim se obraćate partneru, nesuglasice su moguće oko planiranja putovanja ili zajedničkog budžeta. Početak jula je fenomenalan period i za slobodne i za zauzete, odisaćete snažnom energijom i dobrim raspoloženjem i zasigurno zavoditi sve oko sebe. Sam kraj godine je pozitivan, odnos sa postojećim partnerom će se u potpunosti stabilizovati.

Zdravlje: U globalu, sasvim solidna godina za zdravstveno pitanje. Od januara do marta bi bilo poželjno da se aktivirate po pitanju fizičkih aktivnosti, počnete da trenirate, trčite, šetate.  Početkom leta prekontrolišite vid i obavezno dioptriju ukoliko imate, moguće je javljanje povremenih glavobolja zbog očnog pritiska.

 

 

Piše: Marina Vukojičić