GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Devica

Posao: mnogi pripadnici ovog znaka tokom prve polovine 2023.godine mogu osetiti profesionalno iskušenje i veliku napetost. Ukoliko osećate već nekoliko godina unazad nesigurnost na postojećem radnom mestu, sredinom proleća, naročito od druge polovine maja, ćete ozbiljno razmišljati o promeni poslodavca. Kako god odlučite, od maja ćete imati nove nadredjene, ostali na istom radnom mestu ili promenili poslodavca. Garniture rukovodstva će biti promenjena. Generalno, ovo će biti teška finansijska godina, pa se savetuje što manje stresa i više racionalizacije na poslovnom planu, naročito od druge polovine marta.
Kraj jula je naročito kritičan, pa ukoliko ste duže na jednom radnom mestu, a alternative do kraja jula nema, budite oprezni i avgust i septembar provedite što mirnije.
Ljubav: za razliku od poslovnog života koji neće biti najsjajniji ove godine, ljubavni život mnogim Devicama će se konačno pomeriti sa “mrtve tačke”. Usamljenim Devicama će početak 2023.godine, naročito period od kraja marta do sredine maja, doneti mnogo iznenadjenja. U ovom periodu možete očekivati početak kontakta, čak i veze sa osobom sa značajnijom razlikom u godinama, koja će vas prodrmati iz “korena” iako ste odavno mislili da je vaš ljubavni život kako god okrenete promašaj.
Ukoliko ste zauzeti, partner će od druge polovine maja do 10.jula, napraviti značajnu promenu na poslovnom planu, koja će vas razoružati i konačno smiriti sve nesuglasice koje su bile aktuelne do sad.
I jedni i drugi, od 20.avgusta mogu očekivati najvažniji period na ljubavnom planu. Baš u ovim danima, mnoge Device se mogu odlučiti i za ozbiljnije korake u partnerstvu.
Zdravlje: problemi sa respiratornim traktom koji su početkom godine dosegli vrhunac, početkom proleća će biti rešeni – možda i zauvek. Stariji pripadnici ovog znaka bi ipak trebalo da obrate pažnju na kardiovaskularne bolesti i da naprave bar kontrolni pregled početkom leta. Mladje Device bi u septembru mogle da imaju problem sa varenjem i stomakom.

 

 

 

Piše: Jovana Bogoslovov