GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Rak

Posao: od marta 2021. godine, kako se tranzitni Saturn uselio u vaše osmo polje, a od maja 2022.godine i Jupiter u vase deseto polje, imate osećaj da su stvari daleko komlikovanije na poslovnom planu nego što su bile prethodne godine. Verovatno ste se I umorili od posla I jednostavno želite da malo više živite, a manje radite.
Tokom naredne 2023.godine, ukoliko se bavite administracijom ili bilo kojom vrstom usluga možete očekivati seriju kašnjenja ili stagnaciju na radnom mestu. Ukoliko ste u radnom odnosu, ove godine ćete primetiti da tri puta više radite za manje novca. Ukoliko ste nezaposleni od juna je moguća pomoć rodbine ili bližih članova porodice oko pronalaženja posla. U svakom slučaju ne razmišljajte o pokretanju privatnog posla i pripazite na odnos prema autoritetima. Krajem godine možete imati dodatne (lepe) troškove oko porodice ili stana, pa bi bilo pametno da od februara štedite.
Ljubav: za razliku od poslovnog života koji i neće biti najbolji, privatni život vam se ove godine menja iz korena. Ukoliko ste u nekom obliku tajne veze ili u vezi sa zauzetom osobom, od samog početka proleća čeka vas veliko iznenadjenje i buran period sve do kraja jula. Mnogi slobodni Rakovi, već u prvim danima aprila mogu preko prijatelja ili na mestu zabave pronaći pravu osobu za sebe, odnosno osobu koja odgovara svim njihovim potrebama za sigurnošću. Znam, sada ćete da se uskukate da bi vi nekog iz prošlosti.
Od kraja marta do kraja jula očekujte i kraće putovanje koje može promeniti vaš ljubavni život. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, a isčekujete trudnoću, do kraja proleća vas ista može i iznenaditi.
Zdravlje:  osim povremenih stomačnih tegoba, u prvoj polovini godine nećete imati ozbiljnije zdravstvene tegobe. Od avgusta vodite računa na stomatološke tegobe i problem sa skeletnim sistemom. Stariji Rakovi bi trebalo da posete ortopeda što pre.

 

 

 

Piše: Jovana Bogoslovov