GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Blizanci

Posao : Start godine je poprilično turbulentan. Bićete rastrzani na minimum dve strane, ako ne i više. Da biste postigli sve obaveze, imaćete utisak da treba da se klonirate. U prvoj polovini januara može postojati problem vezan za papire, administraciju, čekanje na određeni potpis i verovatno ćete morati da vežbate strpljenje. Početak proleća donosi mali predah, poslovi koji su vezani za druge gradove, kraća putovanja, automobile, kretanje i pokret generalno kreću da se odvijaju i rešavaju rapidno. Ono što je najbitnije jeste da su kraj maja i početak juna fenomenalni za ubiranje plodova od ulaganja unazad i tada možete očekvati određene novčane stimulacije, bonuse, nagrade i prilive. Budite oprezni svi vi koji imate sopstveni odnosno privatan posao u periodu krajem jula i početkom avgusta i izbegavajte dodatna ulaganja, jer je sam period nepovoljan za duža investiranja.
Ljubav: Zauzeti blizanci će definitivno biti na testu iskušenja, jer će se početkom godine pored postojećeg partnera pojaviti još jedan kandidat iz prošlosti. Budite mudri. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vas čeka u krugu poznanika, komšiluka, možda usput na nekoj velikoj raskrsnici ili u sporednoj ulici blizu kuće.  Ovaj put ćete partnera birati tako što vam je prvo prijatelj pa onda sve ostalo. Pripazite na odnose sredinom leta, mogući su nesporazumi putem tekstualnih poruka, odnosno generalno putem društvenih mreža. Povucite se. Krajem godine, imate lepu jesen ispred vas. Generalno septembar i prva polovina oktobra donose lakoću održavanja pšostojećih odnosa. I sam kraj novembra, početak decembra mogu biti dinamični, pazite kome šta pričate i kome iznosite svoju intimu.
Zdravlje : Sam početak godine vrlo nezgodan za pitanje zdravlja i savetuje se da na vreme jačate imunitet , moguća je oslabljena vitalnost kao i česte upale pluća. Sklonost sitnim fizičkim povredama ruku, nogu naročito sredinom leta.

 

 

Piše: Marina Vukojičić