GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Bik

Posao: Ukoliko ste krajem prošle godine ušli u kredit ili bar razmišljali o njemu; ili se zadužili na bilo koji način; računajte da početak godine neće ni malo biti lak. Tokom januara bićete prilično užurbani, da ne kažem haotični. Veliki deo poslovnih obaveza možete odlagati za februar i napraviti sebi pravu zbrku sa nadređenima. Tokom februara ukoliko radite za strance (ili sa strancima) možete doživeti veću neprijatnost oko ugovora.
Svi vaši problemi vezani za finansije koji su krenuli od proleća 2020.godine se polako završavaju do marta ove godine. Sada je potrebno strpljenje pa od marta 2023. možda i potpuna promena na poslovnom pravcu uz pomoć prijatelja.
Ukoliko ste u braku, partner tokom kraja zime može imati ozbiljnijih finansijskih teškoća, pa će veći deo finansijskog tereta pasti na vas. Znam da će ovo jednom Biku pasti najteže, ali ako ne morate, zimovanje preskočite.
Od druge polovine maja, kako tranzitni Jupiter uđe u vaš znak, ćete biti u daleko boljoj situaciji, ali pripazite da do kraja jula ne pravite veće troškove. Od septembra mnogi Bikovi koji su sada bez posla ili prihoda mogu osetiti veće olakšanje i pomoć bliskih članova porodice ili prijatelja.
Kraj godine je daleko bolji, pa i da ne planirate, eto šanse za odlične promene, koje će mnogi Bikovi jedva dočekati.

Ljubav: Mnogi usamljeni Bikovi će od početka godine imati dinamičan ljubavni period, koji može potrajati sve do kraja juna. U navedenom periodu vam se bukvalno mogu pojaviti i dve mlađe osobe, pa bilo da ste u vezi/braku ili da ste sami, bićete u ozbiljnoj dilemi kuda dalje. Ukoliko se spremate na kraći put početkom zime (kod ili sa prijateljima), neko, ko nije rođen u vašem mestu, vam stvarno može toliko privući pažnju, da ćete biti u dilemi šta dalje. Osoba vezana za puteve ili naš čovek koji živi na putu, sportski tip, može vam vratiti crvenilo u obraze, a životne odluke – za ili protiv postojećeg partnera, ponovo definisati. Obratite pažnju na leto, kada će Venera biti u retrogradnoh hodu, jer odluke koje od jula do septembra budete donosili, mogu doneti više problema nego zadovoljstva. Od oktobra vaš ljubavni život dolazi u harmoniju.
Daleko bolje će se osećati slobodni Bikovi, koji kraj jeseni mogu sačekati u skladnom odnosu i u paru.

Zdravlje: početkom godine, mnogi Bikovi mogu imati problem sa respiratornim tegobama i već hroničnim problemima sa zglobovima i kostima. Ako ste pripadnik starije generacije Bikova, pripazite i na krvni pritisak krajem jula i trudite se da se pričuvate stresa koliko god je moguće

 

 

Piše: Jovana Bogoslovov