GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Ovan

POSAO: Sam početak 2024. godine unosi mnogo napetosti na profesionalnom planu. Bićete nervozni i gotovo spremni da po cenu svega napustite sadašnje radno mesto i krenete u novom profesionalnom pravcu.  Druga polovina januara I prva polovina februara 2024.godine će biti vrlo tenzična. Izbegavajte konflikte sa pretpostavljenima naročito od 06.januara do 18.februara, jer ste u ozbiljnoj opasnosti da izgubite posao. Ukoliko ste nezaposleni, ne započinjite poslovne aranžmane sa prijateljima i rođacima, jer neće opstati u ovom periodu.

Od 21.jula 2024.godine, finansije će cvetati, otvoriće se mogućnosti za nove poslove, ali će se vraćati i stari projekti koji su tokom prethodne jeseni ostali nedovršeni. Tokom septembra I oktobra, pa sve do 19.novembra, naći ćete se nekoj vrsti finansijske ili pozicione blokade, pa pripazite da račune ili zaostale dugove iz prošle godine rešite do kraja leta. Ukoliko ste rodjeni u prvoj dekadi znaka Ovna ovo je vreme za napredovanje. Kraj godine će doneti olakšanje i poslovni preporod.

LJUBAV: Mnogim slobodnim Ovnovima 2024. godina će doneti seriju uzbuđenja na emotivnom planu. Već od druge nedelje februara, romantično iskustvo može se ostvariti sa osobom sa puta ili osobom koju srećete preko prijatelja. April će doneti koketiranja na radnom mestu ali i pravo buđenje koje ćete dugo pamtiti. Potpuno emotivno iznenadjenje, otvaranje ka emocijama i mogućnost da iz korena promenite život. Brzo prepoznavanje sa voljenom osobom, navešče vas da krajem godine razmišljate o braku. Ovnovi koji su već u braku, osetiće od septembra stabilizaciju i potpuno emotivno ispunjenje istom.

ZDRAVLJE: Na bioloskom planu, 2024.godina će, mnogim osobama rođenim u znaku Ovna, doneti hronične probleme sa kičmom i oscilacijama u krvnom pritisku. Ukoliko niste posetili stomatologa u skorije vreme, može vas iznenaditi i stomatološka intervencija početkom godine.

 Piše: Jovana Bogoslovov