GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Ribe

Posao: od kraja 2022.godine dolazite sve češće u situaciju da razmišljate kako radili ne radili, ništa se važno neće promeniti na vašem poslovnom, a i finansijskom planu. Sam početak godine, upravo potvrdjuje ovu vašu teoriju, a opterećenje kako finansijsko tako i organizaciono – naročito od marta 2023.godine, vam nameće bezbroj briga o kojima vam je sada muka i da govorite. Pa se povlačite, ćutite i brinete. Ipak, koliko god razloga za realnu zabrinutost ima, ove godine će drugi ljudi biti od velike pomoći. Naročito od proleća – maja i juna. Podrška i pomoć dragih osoba popraviće godinu. Ukoliko ste ne zaposleni, od marta računajte na veliku promenu naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom. Ova velika promena neće biti ni prijatna nil aka, ali ako izuzmemo napor I mnogo obaveza kojje posao nosi, neće biti lose da postavite temelje za novi start. Rodjeni u prvoj dekadi znaka Riba odahnuće od jeseni i napraviće ozbiljne promene na poslovnom planu.

Ljubav: tokom 2023.godine mnoge Ribe koji su u dužoj vezi rešiće da nastave dalje – same. Tokom marta osetićete kako se jedna važna etapa u vašem životu završila a potpuno nova kreće. Ukoliko ste usamljeni osoba sa puta koju možda upoznajete od maja uneće pravo osveženje u vaš život. Ukoliko je ista zauzeta, zakomplikovaćete sebi sredinu godine (naročito period od jula do septembra), ali i pokrenuti potpuno novi smer u ljubavnom životu. Od oktobra ćete primetiti kako se u vama nagomilala i potreba za potpunom promenom imidza. Upravo tu promeni mnogi mogu primetiti krajem godine. Izbegavajte nejasne odnose I veze sa dalekim ili zauzetim ljudima. Kraj godine mnogim Ribama može doneti povratak na osobu iz prošlosti koju baš dugo niste sreli.

Zdravlje: tokom 2023.godine moguća je pojava virusnih infekcija i srčanih smetnji. Pripazite se naročito u zimskom period. Osetljivost na alergije će se pojačati tokom proleća pa bi bilo dobro da posetite lekara na vreme.

 

 

 

Piše: Jovana Bogoslovov