GODIŠNJI HOROSKOP ZA RODJENE U ZNAKU: Ovan

POSAO: Sam početak godine će biti vema produktivan po pitanju realizacije tekućih poslova. Poslovi koji su vezani za inostranstvo, strance, zakon, kulturu, ambasade ili zapravo bilo koji upliv stranaca imaju pozitivan ishod u prvom kvartalu. Savet je da se do 25.januara ne ulazi u nov poslovni projekat. Takodje, u navedenom periodu izbegavajte potpisivanje aneksa, ugovora o radu i slično, nakon toga iskoristite povoljan period u februaru i prvoj polovini marta da pozicionirate posao ili radno mesto na način na koji želite. Od kraja marta do 20.maja izbegavajte razgovore i sukobe sa nadređenima. Sukob različitih prioriteta će obeležiti taj period, možete ostati bez adekvatnog priznanja za svoje učinke unazad. Tokom leta, do 10 jula možete očekivati obavljanje zadataka sa lakoćom, novac dolazi bez mnogo truda i iskoristite ovaj aspekt. Sam kraj leta od kraja avgusta do pocetka oktobra ponovo imamo borbu za poziciju, radno mesto, a Ovnovi koji imaju samostalan posao treba da paze na partnerstva u poslu i sklapanje saradnje. Generalno prva polovina godine do sredine maja je podržana aspektima tako da šta god da učinite, šteta neće biti velika. A zato sa velikim uzvikom povedite računa o odlukama od kraja avgusta do početka oktobra.


LJUBAV: Dragi Ovnovi, ovo je definitivno vaša godina. Najpre, sami za sebe ćete odisati optimizmom, samopouzdanjem, uspostavićete novi sistem vrednosti i okrenuti novi list kada su u pitanju prioriteti u odabiru partnera. Prva tri meseca, početkom godine, završavate odnose od ranije. Krajem marta, kada Sunce uđe u znak Ovna i krenu rođendani, ponude za vezu dolaze sa svih strana. Odabraćete nekoga pored koga ćete se osećati jako i sigurno, jer to je ono što želite. Slobodnim Ovnovima je najlepši period za ulazak u vezu krajem maja, početkom juna. Zauzeti Ovnovi ove godine idu korak dalje. Odlučuju se za zajednički život ukoliko je veza dostigla svoj maksimum, ili pak suprotno – ukoliko su ispucani svi kapaciteti, gde vi vidite da nemate prostora za dalji trud odlazite iz tog odnosa. Kraj godine će biti naročito turbulentan, pripazite na govorkanja okoline, ne verujte svemu što čujete. Treće lice ili lica će pokušati da Vam se mešaju u vezu. Duplo merite jednom secite.


ZDRAVLJE : U globalu, dobra godina za pitanje zdravlja. Početkom godine mogući problemi sa gornjom vilicom, desnima, zubima. Savet je da se ne započinje ništa pre 15.januara na tu temu. Srčani bolesnici treba da povedu računa o kompletnom organizmu od septembra meseca do polvine oktobra. Zdravlje je generalno dobro, na mentalnom planu počekom proleća preispitivanje i rezigniranos
t.

 

Piše: Marina Vukojičić